Πέταξε για Ολλανδία ο ΠΑΟΚ (pics & vid)

Πέταξε για Ολλανδία ο ΠΑΟΚ (pics & vid)

Πέταξε για Ολλανδία ο ΠΑΟΚ (pics & vid)

bet365

Με προορισμό την Ολλανδία αναχώρησε ο ΠΑΟΚ, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Δικεφάλου του Βορρά.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Για το Ντίσελντορφ και από εκεί οδικώς για το Άπελντοορν της Ολλανδίας ταξίδεψε ο ΠΑΟΚ εκεί όπου θα μπούνε οι βάσεις για τη νέα ομάδα που ετοιμάζεται να φτιάξει ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 30 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι:

Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης, Μπαλωμένος, Ταλιχμανίδης, Τέιλορ, Ροντρίγκο, Λύρατζης, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχάι, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Περέιρα, Εσίτι, Τσιγγάρας, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Καγκάβα, Ουάρντα, Βρακάς, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Λάμπρου, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Κούτσιας, Ολιβέιρα.

Να θυμίσουμε πως κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Ολλανδία ο ΠΑΟΚ θα δώσει τέσσερα φιλικά κόντρα σε Αϊντχόφεν (14/07), Σαρλερουά (17/07), Χέρακλες (21/07) και Φέγενορντ (25/07).

Αναχώρηση ΠΑΟΚ

Αναχώρηση ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα