Ρουμπέν Πέρεθ στο Gazzetta: «Έτοιμος να φορέσω τη μεγάλη φανέλα του Παναθηναϊκού»

Ρουμπέν Πέρεθ στο Gazzetta: «Έτοιμος να φορέσω τη μεγάλη φανέλα του Παναθηναϊκού»

bet365

Ο Ρουμπέν Πέρεθ επιβεβαιώνει με τις δηλώσεις του στο Gazzetta τη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό και δηλώνει ότι ανυπομονεί να ξεκινήσει με τα πράσινα. Οι συστάσεις του Χουάνκαρ για τον 32χρονο συμπατριώτη του Ισπανό αμυντικό μέσο.

Των Νίκου Αθανασίου, Βασίλη Τεμπέλη

Ο 32χρονος Ισπανός αμυντικός μέσος, Ρουμπέν Πέρεθ, ο οποίος μέχρι πρότινος ανήκε στη Λεγκανές συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό και αναμένεται τη Δευτέρα (12/7) στην Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Την ώρα του μεγάλου τελικού του Eurο ανάμεσα στην Ιταλία και την Αγγλία, ο Πέρεθ ετοίμαζε τα πράγματά του για να ταξιδέψει μέσω Ρώμης με προορισμό την Αθήνα. Απάντησε στην τηλεφωνική κλήση του Gazzetta και επιβεβαίωσε ότι προβάρει τα πράσινα.

«Είμαι έτοιμος, νιώθω έτοιμος να φορέσω τη μεγάλη φανέλα αυτού του μεγάλου κλαμπ», υποστήριξε αρχικά. Έκανε μάλιστα ιδιαίτερη αναφορά στο όνομα και το brandame του Παναθηναϊκού στη χώρα του.

«Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ γνωστή ομάδα στην Ισπανία. Θέλω να συνεχίσω την παράδοση των Ισπανών ποδοσφαιριστών».

Ποιος, όμως, του έδωσε τις συστάσεις για το Τριφύλλι; Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο Gazzetta είναι ο συμπατριώτης του αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού, Χουάνκαρ.

«Ο Χουάνκαρ μου είπε τα καλύτερα για την ομάδα. Δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσω», υποστήριξε χαρακτηριστικά.

«Απόφοιτος» των ακαδημιών της Ατλέτικο Μαδρίτης, από το 2018 μέχρι και πρότινος έπαιζε στη Λεγκανές και την περασμένη σεζόν είχε 35 συμμετοχές στη δεύτερη κατηγορία της χώρας του.

Ο Ισπανός «κόφτης», με τους «ροχιμπλάνκος» ντεμπουτάρισε το 2010 αλλά δεν έμεινε πολύ στο Βιθέντε Καλντερόν. Ακολούθησαν οι δανεισμοί του σε διάφορες ομάδες όπως η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, η Χετάφε και η Μπέτις, ενώ πέρασε και από την Ιταλία για την Τορίνο.

Παράλληλα ως μέλος της U21 των «ροχιμπλάνκος» κατέκτησε το 2011 το αντίστοιχο EURO των «μικρών», όπου μεταξύ άλλων είχε για συμπαίκτες τους Ντε Χέα, Τιάγκο και Χουάν Μάτα.

Το 2015 υπέγραψε στη Γρανάδα, αλλά ένα χρόνο μετά πήγε δανεικός στη Λεγκανές, όπου και έπαιζε με αυτό το καθεστώς μέχρι το 2018. Οπότε και μονιμοποιήθηκε. Συνολικά έχει 261 ματς στην Primera Division(2 γκολ) και 35 στη δεύτερη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα