ΟΦΗ: Πρώτη προπόνηση στην Ολλανδία με νέο πρόσωπο τον Νοά Αφόλτερ

ΟΦΗ: Πρώτη προπόνηση στην Ολλανδία με νέο πρόσωπο τον Νοά Αφόλτερ

Δημήτρης Σαμόλης
ΟΦΗ: Πρώτη προπόνηση στην Ολλανδία με νέο πρόσωπο τον Νοά Αφόλτερ

bet365

Ο ΟΦΗ πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στην Ολλανδία με νέο πρόσωπο τον Νοά Αφόλτερ και τον Αντίλ Ναμπί να ακολουθεί κανονικό πρόγραμμα.

Την πρώτη του προπόνηση έκανε το απόγευμα της Κυριακής (11/7) στο Όστερμπεκ ο ΟΦΗ. Λίγο μετά την άφιξη της αποστολής στην Ολλανδία, ο Νίκος Νιόπλιας και οι παίκτες του βγήκαν στο γήπεδο για να ακολουθήσουν το πρόγραμμα που είχε οργανώσει το προπονητικό τιμ.

Το παρών έδωσε και ένα νέο πρόσωπο. Ο λόγος για τον 20χρονο Ολλανδό αμυντικό Νοά Αφόλτερ, ο οποίος είναι γεννημένος στις 5 Ιανουαρίου 2001, αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Άλκμααρ και αγωνίζεται ως αριστερός μπακ. Αν πείσει για την αξία του, τότε θα αποκτηθεί.

Ο Νοά Αφόλτερ

Από εκεί και πέρα, ο Αντίλ Ναμπί ακολούθησε κανονικό πρόγραμμα (περιλάμβανε ασκήσεις πάσας και παιχνίδι κατοχής). Ο Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν ακολούθησε ένα μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια έκανε αποφόρτιση. Το ατομικό του πρόγραμμα ακολούθησε ο Πασχάλης Στάικος.

Την πρώτη του προπόνηση έκανε ο Ολλανδός επιθετικός, Μάικ φαν Ντάινεν.

Ο Φαν Ντάινεν

Τη Δευτέρα (12/7) η ομάδα θα προπονηθεί στις 10:00 το πρωί. Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο φιλικό θα δοθεί την Τρίτη (13/7) εναντίον της Φίτεσε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα