Ποστέκογλου: «Ο Εντσάμ ήθελε να γυρίσει στη Σέλτικ και να κάνει τη διαφορά»

Ποστέκογλου: «Ο Εντσάμ ήθελε να γυρίσει στη Σέλτικ και να κάνει τη διαφορά»

bet365

Ο προπονητής της Σέλτικ, Άγγελος Ποστέκογλου έβαλε τέλος στα όνειρα της ΑΕΚ για την απόκτηση του Ολιβιέ Εντσάμ.

Ο Γάλλος μέσος βρίσκεται κανονικά στην Σκωτία και συμμετέχει στην καλοκαιρινή προετοιμασία της Σέλτικ, που διεξάγεται στην Ουαλία. Στο τελευταίο φιλικό των Κελτών, απέναντι στην Τσάρλοντ (2-1), ο Εντσάμ πήρε και χρόνο συμμετοχής.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Άγγελος Ποστέκογλου ρωτήθηκε για τον 25χρονο άσο και αποκάλυψε πως έπειτα από συνομιλία που είχε μαζί του, ο Εντσάμ του εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στην Σέλτικ και να βοηθήσει την ομάδα του τη νέα σεζόν.

«Μίλησα μαζί του και μού είπε ότι ήθελε να γυρίσει και να κάνει τη διαφορά αυτήν τη σεζόν. Το εκλαμβάνω ως εγγύηση εκ μέρους του. Πάντως, τα πηγαίνει πολύ καλά στις προπονήσεις. Τού λείπει ο ρυθμός των αγώνων και η φυσική κατάσταση, αλλά είναι μέλος της ομάδας και ελπίζουμε να κάνει τη διαφορά φέτος», τόνισε χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα