ΠΑΟΚ: Στη λίστα ο Αντριέν Σίλβα της Σαμπντόρια (vids)

ΠΑΟΚ: Στη λίστα ο Αντριέν Σίλβα της Σαμπντόρια (vids)

ΠΑΟΚ: Στη λίστα ο Αντριέν Σίλβα της Σαμπντόρια (vids)

bet365

Ο 32χρονος Πορτογάλος χαφ της Σαμπντόρια, πρωταθλητής Ευρώπης το 2016, βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ομάδας

Στη λίστα του ΠΑΟΚ και μάλιστα ψηλά φαίνεται πως βρίσκεται ο Αντριέν Σίλβα, όπως ανέφερε η «Forza». Πρόκειται για τον Πορτογάλο χαφ της Σαμπντόρια, ο οποίος όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο και έτσι από τον «Δικέφαλο του Βορρά» περιμένουν να δουν εάν υπάρχουν περιθώρια να μείνει ελεύθερος.

Πρόκειται για μία δύσκολη περίπτωση, καθώς ο 32χρονος (παίζει κυρίως στο «8») εκτός του ότι δεν είναι free agent, λαμβάνει ετησίως περισσότερα από 1 εκατομμύριο ευρώ, όμως έχει όλα τα στοιχεία που θέλει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Πρωταθλητής Ευρώπης το 2016 με την Εθνική του ομάδα στο EURO της Γαλλίας, ξεκίνησε από τη Σπόρτινγκ, στη συνέχεια μεταξύ άλλων έπαιξε σε Ακαντέμικα, Λέστερ, Μονακό και πέρσι ήταν στη Serie A και το Λουίτζι Φεράρις (24 ματς/1 γκολ).

Με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα μετρά 24 συμμετοχές (1 γκολ), ενώ το 2013 αναδείχθηκε ως ο καλύτερος παίκτης της Σπόρτινγκ.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα