Λε Ταλέκ: «Πρωτάθλημα με την ΑΕΚ» (vid)

Λε Ταλέκ: «Πρωτάθλημα με την ΑΕΚ» (vid)

 Λε Ταλέκ: «Πρωτάθλημα με την ΑΕΚ» (vid)

bet365

Ο Γάλλος χαφ δεν έκρυψε τις υψηλές φιλοδοξίες που έχει για την εν Ελλάδι παρουσία του με τα «κιτρινόμαυρα»

Το «στίγμα» του μέσω του ΑΕΚ TV έδωσε ο Νταμιάν Λε Ταλέκ, καθώς ο Γάλλος χαφ που ανακοινώθηκε χθες (10/7) από την Ενωση δεν έκρυψε πως έχει υψηλές φιλοδοξίες για την παρουσία του στα «κιτρινόμαυρα». «Χαίρομαι που σας γνωρίζω όλους. Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στην ΑΕΚ. Είναι ένα καταπληκτικό κλαμπ. Πολύ μεγάλο, με πολλούς οπαδούς. Φυσικά οι τρεις τελευταίες ημέρες ήταν λίγο δύσκολες, με όλη αυτή τη διαδικασία και όλες αυτές τις εξετάσεις, όμως επιτέλους τελειώσαμε και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ μαζί σας σήμερα», σχολίασε αρχικά.

Και συνέχισε. «Ο κύριος Μιλόγεβιτς ήταν προπονητής μου στο παρελθόν και τον γνωρίζω πολύ καλά, αυτόν όπως επίσης και το επιτελείο του. Μιλήσαμε πολύ για το κλαμπ, για την ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που θα δουλέψω ξανά μαζί του. Ο στόχος μου είναι απλός. Ηρθα εδώ για να γίνω πρωταθλητής. Να γίνω πρωταθλητής και να παίξω στην Ευρώπη».


Ο 31χρονος δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στην «Αγιά Σοφιά». «Είδα φωτογραφίες και βίντεο, θα πάω επίσης να το επισκεφτώ. Φυσικά και ανυπομονώ να παίξω στο νέο γήπεδο, αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε σε ένα επίσης όμορφο στάδιο, το Ολυμπιακό Στάδιο. Ξέρω το Στάδιο και ελπίζω πολύ σύντομα να παίξω σε αυτό».

Κλείνοντας τόνισε πως «ανυπομονώ γιατί έχει περάσει αρκετός καιρός από το τέλος του γαλλικού πρωταθλήματος. Φυσικά και ανυπομονώ να γνωρίσω τους ποδοσφαιριστές, να είμαι ξανά με τον προπονητή και να ξεκινήσω προπονήσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα