Λε Ταλέκ: «Ηρθα στην ΑΕΚ να γίνω πρωταθλητής»

Λε Ταλέκ: «Ηρθα στην ΑΕΚ να γίνω πρωταθλητής»

Λε Ταλέκ: «Ηρθα στην ΑΕΚ να γίνω πρωταθλητής»

bet365

Ο Γάλλος χαφ υπέγραψε στην Ενωση και έστειλε... ξεκάθαρο «μήνυμα» για τα «θέλω» του στους «κιτρινόμαυρους»

Παίκτης της ΑΕΚ έγινε από σήμερα (9/7) ο Νταμιέν Λε Ταλέκ και ο Γάλλος χαφ έστειλε το δικό του «μήνυμα» στο πλαίσιο της παρουσίασής του. «Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της ΑΕΚ και στην οικογένεια της ΑΕΚ. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα τα μηνύματα που μου στείλατε όλες αυτές τις μέρες μέσω των social media. Δεν βλέπω την ώρα να σας συναντήσω στο γήπεδο και να κάνουμε μεγάλα πράγματα μαζί. Ευχαριστώ πάρα πολύ», σχολίασε αρχικά ο 31χρονος χαφ.

Και συνέχισε. «Είμαι πολύ χαρούμενος που τελείωσαν όλα αυτά και ανήκω στην οικογένεια της ΑΕΚ! Δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσω δουλειά και να βρεθώ και πάλι με τον προπονητή της ομάδας τον οποίο γνωρίζω και εκτιμώ πολύ. Οι στόχοι μου; Είναι πολύ απλό! Ηρθα στην ΑΕΚ για να γίνω και πάλι πρωταθλητής! Εχω εντυπωσιαστεί από το νέο γήπεδο, το έχω δει σε φωτό και video και ένα από τα πρώτα πράγματα που θα κάνω είναι να το επισκεφτώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα