Εξετάζει τον Κέναν Πίριτς για τον «άσο» ο Ατρόμητος (vid)

Εξετάζει τον Κέναν Πίριτς για τον «άσο» ο Ατρόμητος (vid)

Μάκης Σταθάτος
Εξετάζει τον Κέναν Πίριτς για τον «άσο» ο Ατρόμητος (vid)

bet365

Την περίπτωση του τερματοφύλακα Κέναν Πίριτς εξετάζει ο Ατρόμητος.

Ο Ατρόμητος βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα και μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει είναι ο Κέναν Πίριτς. Ο διεθνής Βόσνιος πορτιέρο έχει μείνει ελεύθερος από την Μάριμπορ, με την οποία είχε πανηγυρίσει το πρωτάθλημα το 2019. Επιπλέον, έχει στο παλμαρέ του και δύο πρωταθλήματα Βοσνίας (2017, 2018), με τη Ζρίνσκι Μόσταρ.

Προέρχεται από μια χρονιά που βρισκόταν στον «πάγο» διότι αρνήθηκε το περασμένο καλοκαίρι να μεταγραφεί σε ομάδα του Αζερμπαϊτζάν και στη συνέχεια δεν θέλησε να ανανεώσει τη συνεργασία του με τη Μάριμπορ.

Ο Πίριτς είχε συμφωνήσει με τη Γκιοζντέπε, όμως η Μάριμπορ απέρριψε την πρόταση. Τον Ιανουάριο οι Σλοβένοι του πρότειναν ξανά νέο συμβόλαιο, αλλά η απάντηση του Πίριτς ήταν και πάλι αρνητική, αφού προτίμησε να ολοκληρωθεί η συνεργασία και να μείνει ελεύθερος.

Το τελευταίο διάστημα, το όνομα του απασχόλησε τρεις τουρκικές ομάδες (Γκιοζντέπε, Γαλατασαράι, Αλτάι), ενώ είχε προχωρημένες συζητήσεις και με την Πορτογαλική Μπελενέσενς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα