Μάντζιος: «Θετική εικόνα για τον Αρη»

Μάντζιος: «Θετική εικόνα για τον Αρη»

 Μάντζιος: «Θετική εικόνα για τον Αρη»

bet365

Ο κόουτς των «κίτρινων» έδειξε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στο νικηφόρο φιλικό με τη Λοκομοτίβ Μόσχας

Με νίκη συνέχισε απόψε (7/7) ο Αρης τη σειρά των φιλικών του αγώνων στην Αυστρία, καθώς επικράτησε 2-1 της Λοκομοτίβ Μόσχας. Ο Ακης Μάντζιος έδειξε ικανοποιημένος. «Εχουμε πει και στα παιχνίδια που κάναμε, ότι ο στόχος μας ήταν άλλος. Πάντα θέλεις να κερδίζεις αλλά το πρωτεύον για αυτά τα παιχνίδια ήταν διαφορετικό πράγμα. Κάναμε ένα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι, κόντρα σε έναν πιο έτοιμο αντίπαλο. Είχαμε τακτική προσήλωση και ένταση. Κάναμε τα γκολ, κλέψαμε μπάλες και κάναμε μεγάλες ευκαιρίες. Είναι μια πολύ θετική εικόνα για την ομάδα μας, κλείνοντας το εννιαήμερο με τα τρία φιλικά», σχολίασε σχετικά στη NOVA.

Και συνέχισε. «Ολοι θέλουν να κερδίζουν. Εχουμε δουλέψει καλά. Είναι μια διαφορετική προετοιμασία και κάνουμε πράγματα πιο γρήγορα απ’ ότι πρέπει για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια με την Αστάνα. Στόχος μας να περάσουμε στην επόμενη φάση». Μετά ρωτήθηκε μετά από πόσα φιλικά παιχνίδια θα είναι έτοιμη η ομάδα. «Δεν φτάνουν 1-2 αν συγκριθούμε με την Αστάνα γιατί έχουν ένα ολόκληρο πρωτάθλημα στα πόδια τους. Θα αντιπαραθέσουμε άλλα πράγματα σαν ομάδα, στον μεγαλύτερο βαθμό».


Για τις επιστροφές παικτών του είπε πως «είναι σημαντικό να έχουμε επιστροφές. Και ο Ντάνιελ (σ.σ. Σούντγκρεν) είναι μεγάλη μονάδα για την ομάδα μας. Ο Γιόχαν (σ.σ. Μπεναλουάν) πήρε περισσότερο χρόνο, ώστε να μοιραστεί με τον Δεληζήση. Ο μικρός (σ.σ. Ασλανίδης) ήταν εξαιρετικός σήμερα. Μεγάλη χαρά που γύρισε ο Τζέγκο. Θα μας δώσει άλλη δύναμη όταν πάει στο 100% μαζί με τον Σάσα».

Για τα μεταγραφικά υπογράμμισε ότι «έχουμε κάνει τις εισηγήσεις μας, είναι θέμα της διοίκησης. Θα κάνει το καλύτερο δυνατό ώστε να έρθουν παίκτες και να μας ενισχύσουν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα