Εβδομάδα πώλησης Σα για τον Ολυμπιακό, σε πρώτο πλάνο παραμένει ο Μπιζότ

Εβδομάδα πώλησης Σα για τον Ολυμπιακό, σε πρώτο πλάνο παραμένει ο Μπιζότ

bet365

Η μεταγραφή του Ρουί Πατρίσιο στη Ρόμα παίρνει επίσημη μορφή μες στην εβδομάδα οπότε ο Σα θα κάνει το δρομολόγιο για την Αγγλία και ο Μπιζότ περιμένει το τελικό deal Ολυμπιακού - Άλκμααρ.

Τα τελευταία χρονικά ιταλικά ρεπορτάζ συγκλίνουν στο ότι Γουλβς και Ρόμα τα έχουν βρει σε ένα ποσό άνω των 10 εκατ. ευρώ (μαζί με τα μπόνους μπορούν να φτάσουν ακόμα και τα 13 με τα 14) για τον Ρουί Πατρίσιο. Ο διεθνής Πορτογάλος μάλιστα πρόκειται να αφιχθεί μες στην εβδομάδα στην Ιταλία για να κλείσει και τυπικά με τριετές συμβόλαιο έως το 2024 και ετήσιες απολαβές στα 2.7 εκατ. ευρώ.

Η εξέλιξη αυτή συνδέεται άμεσα φυσικά με τη μεταγραφή του Ζοσέ Σα από τον Ολυμπιακό στη Γουλβς με ένα αντίτιμο κοντά στα χρήματα που θα πάρουν οι Λύκοι από τη Ρόμα. Παράλληλα ο Μάρκο Μπιζότ - που ουσιαστικά έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό - συνεχίζει να είναι σε πρώτο πλάνο για αντί-Σα και ενώ εκτιμάται πως Ολυμπιακός και Άλκμααρ θα τα βρουν για τη μεταγραφή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα