Πού «κόλλησε» η μεταγραφή Κασάμι και το ενδεχόμενο come back του Ολυμπιακού

Πού «κόλλησε» η μεταγραφή Κασάμι και το ενδεχόμενο come back του Ολυμπιακού

Πού «κόλλησε» η μεταγραφή Κασάμι και το ενδεχόμενο come back του Ολυμπιακού

bet365

Ο Παϊτίμ Κασάμι παραμένει πιθανό να φύγει από τη Βασιλεία και ο Ολυμπιακός εφόσον γίνει κάτι με τους δικούς του όρους θα τον ήθελε πίσω.

Σύμφωνα με νεότερα ρεπορτάζ από την Ελβετία και τη Blick ο Κασάμι παραμένει πιθανό να γυρίσει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος χαφ ψάχνεται να φύγει από τη Βασιλεία η οποία στις αρχικές της επαφές με τον Ολυμπιακό είχε φτάσει στο να ζητάει έως και 3 εκατ. ευρώ. Ο Ολυμπιακός δεν πήγαινε πάνω από το 1 εκατ. ευρώ και έτσι δεν έγινε το deal. Παρόλα αυτά εκτιμάται πως εντός των προσεχών εβδομάδων μπορεί να προκύψει νέα εξέλιξη που να φέρει πιο κοντά τον Παϊτίμ Κασάμι στον Ολυμπιακό. Κοινώς εάν μπορεί να γίνει κάτι με τους όρους των πρωταθλητών επί του οικονομικού σκέλους τότε μπορεί να κλείσει η προσθήκη αυτή.

Ο 29χρονος διεθνής Ελβετός έχει συμβόλαιο με τη Βασιλεία έως το 2022. Κυρίως είναι οκτάρι αλλά παίζει και δεκάρι αλλά και έξω δεξιά στο κέντρο ενώ έχει χρησιμοποιηθεί και ως εξάρι. Να θυμίσουμε πως πέραν της περίπτωσης Καμαρά παραμένει πιθανό να αποχωρήσουν και ο Πέπε και ο Τιάγκο Σίλβα οπότε ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί τουλάχιστον έναν ακόμα χαφ.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα