ΟΦΗ: Την Τετάρτη η απόφαση για Ρούτερ

ΟΦΗ: Την Τετάρτη η απόφαση για Ρούτερ

ΟΦΗ: Την Τετάρτη η απόφαση για Ρούτερ

bet365

Ο 20χρονος Άγγλος τερματοφύλακας, Άλεξ Ρούτερ, εξακολουθεί να προπονείται με τον ΟΦΗ και την Τετάρτη (7/7) θα παρθεί η οριστική απόφαση για το μέλλον του.

Στο Ηράκλειο εξακολουθεί και βρίσκεται ο Άλεξ Ρούτερ, ο οποίος προπονείται με τον ΟΦΗ. Ο 20χρονος Άγγλος συνεχίζει να δίνει το παρών στο πρόγραμμα που «εκτελούν» καθημερινά οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ηρακλείου και μετρά αντίστροφα για να μάθει αν παραμείνει ή υποχρεωθεί να αναζητήσει αλλού την τύχη του.

Η τελική απόφαση για τον νεαρό Βρετανό (είναι γεννημένος στις 26 Απριλίου 2001) θα παρθεί την Τετάρτη (7/7), όταν πια θα έχει συμπληρώσει μια εβδομάδα προπονήσεων στους «μελανόλευκους».

Από εκεί και πέρα, η προπόνηση της Κυριακής (4/7) περιλάμβανε δύναμη και τακτική. Οι Σόουζα και Γιάννου απουσίαζαν εκ νέου, ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν οι Αντίλ Ναμπί και Κοσμάς Τσιλιανίδης, ενώ ο Πασχάλης Στάικος ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας.

Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί τη Δευτέρα (5/7) με διπλή προπόνηση, στις 08:30 το πρωί και στις 18:30 το απόγευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα