Μάντζιος: «Δείξαμε καλά στοιχεία, η ομάδα χρειάζεται χρόνο»

Μάντζιος: «Δείξαμε καλά στοιχεία, η ομάδα χρειάζεται χρόνο»

Μάντζιος: «Δείξαμε καλά στοιχεία, η ομάδα χρειάζεται χρόνο»

bet365

Ο Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε στα ατομικά λάθη που κόστισαν την ήττα από τη Χάιντουκ υποστηρίζοντας ότι αυτά είναι λογικά για την περίοδο που διανύουμε

Ο προπονητής του Άρη μίλησε στα κανάλια Novasports μετά την ήττα του Άρη από τη Χάιντουκ υποστηρίζοντας αυτά ότι… «είναι από τα παιχνίδια που σε βοηθούν να βγάλεις συμπεράσματα. Θεωρώ ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι, με φάσεις και ένταση. Δεχθήκαμε ένα εύκολο πρώτο γκολ, μετά ισορροπήσαμε, είχαμε τις ευκαιρίες και γι’ άλλα τέρματα. Στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε καλύτεροι μέχρι τη στιγμή που δεχθήκαμε το το γκολ. Είχαμε αρκετά καλή εικόνα καθώς πιέσαμε ψηλά, κλέψαμε μπάλες, δημιουργήσουμε ευκαιρίες για το δεύτερο γκολ. Η ομοιογένειά μας χάλασε μετά τις αλλαγές και δεχθήκαμε εύκολο γκολ. Είναι παιχνίδια που βοηθούν στην εξαγωγή συμπερασμάτων. Δείξαμε αρκετά καλά στοιχεία αλλά και στοιχεία στα οποία θέλομε δουλειά».

Σε ερώτηση για τις χαμένες ευκαιρίες απάντησε ότι… «αυτή τη στιγμή το ζητούμενο είναι να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις. Και το κάναμε με τα παιδιά που είχαμε πέρυσι καθώς βγάλαμε στοιχεία της περσινής ομάδας. Είναι περίοδος προετοιμασίας, πρέπει να προστατέψουμε τα παιδιά. Είναι αναμενόμενα τα ατομικά λάθη γιατί εκεί οφείλεται περισσότερο η ήττα. Δεν είναι όλα τα παιδιά έτοιμα γι’ αυτό και δεν έχω κανένα παράπονο».

Σχετικά με τον Ιζέτ Χαΐροβιτς, υποστήριξε ότι… «είναι καλός ποδοσφαιριστής, έχει αρκετά καλή τεχνική κατάρτιση αλλά πρέπει να του δώσουμε χρόνο γιατί είναι αρκετά πίσω. Πιστεύω ότι θα είναι έτοιμος όταν πρέπει».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED