Ολυμπιακός - Ουφά 1-1: Άνοιξε λογαριασμό ο Μασούρας

Ολυμπιακός - Ουφά 1-1: Άνοιξε λογαριασμό ο Μασούρας

Ολυμπιακός - Ουφά 1-1: Άνοιξε λογαριασμό ο Μασούρας

bet365

Είχε τρεις νίκες, είχε μια ήττα, ήρθε και η πρώτη φιλική ισοπαλία του Ολυμπιακού κόντρα στην Ουφά (1-1) με τον Γιώργο Μασούρα να ξεχωρίζει και να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στην προετοιμασία.

Την πρώτη φιλική του ισοπαλία στο φιλικό Νο5 του είχε ο Ολυμπιακός στην Αυστρία. Με σκόρερ τον Μασούρα στο πρώτο του γκολ στη φετινή προετοιμασία.


Με 4-3-3 η αρχική διάταξη του Ολυμπιακού και βασικούς τους Πέπε και Τσούμιτς

Ο Μαρτίνς έβαλε βασικούς με την Ουφά τους Πέπε και Τσούμιτς σε μία διάταξη 4-3-3. Οι 11 του Ολυμπιακού για την Ουφά: Τζολάκης, Ανδρούτσος, Σωκράτης, Μάρκοβιτς, Αποστολόπουλος, Πέπε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Τσούμιτς και Ελ Αραμπί.

Δεν μπήκε καλά ο Ολυμπιακός αλλά ισοφάρισε

Η Ουφά ήταν εκείνη που μπήκε πιο καλά στο α' μέρος με έναν Ολυμπιακό να μην δείχνει καλά στο μεσοαμυντικόμ σκέλος του και να δέχεται φάσεις. Στο 21' η Ουφά και αφού είχε και πριν ευκαιρίες έκανε το 1-0 με τον Σαπλίνοβ από κοντά και ενώ τον έχασε ο Ανδρούτσος και οι δύο στόπερ δεν έκοψαν το γύρισμα που του έγινε.

Στο 35ο λεπτό ο Ελ Αραμπί πήγε να γίνει σκόρερ αλλά η μπάλα σχεδόν ακούμπησε το δοκάρι και έφυγε έξω. Στο 38' όμως ο ίδιος παίκτης έγινε δημιουργός, βρήκε ιδανικά τον Μασούρα που με δυνατό σουτ έκανε το 1-1 για τους Πειραιώτες. Το α' μέρος έκλεισε με αυτό το σκορ με το κέντρο με Καμαρά, Πέπε και Μπουχαλάκη να μην λειτουργεί αποτελεσματικά.

Χωρίς πολλές αλλαγές ο Ολυμπιακός και καμία αλλαγή στο σκορ

Στο 2ο μέρος ο Ολυμπιακός, όπως και η αντίπαλός του, είχαν φάσεις. Ο Τσούμιτς στο 60' έχασε τετ α τετ ενώ φάσεις έγιναν και στο 87' με τον Ελ Αραμπί να κόβεται πριν σουτάρει και τον Σωκράτη στο 88' να παίρνει κεφαλιά έξω. Το 1-1 έμεινε έτσι έως το τέλος και ενώ ο Μαρτίνς είχε σε κάποια στιγμή και σχήμα με τρεις παίκτες πίσω.

Θετικός και MVP ο Μασούρας, καλός ο Σωκράτης, δεν άρεσαν Πέπε και Τιάγκο Σίλβα

Σε σχέση με τους βασικούς 11 ξεχώρισαν ο Μασούρας (ίσως MVP για τον Ολυμπιακό) με το πρώτο του γκολ στη φετινή προετοιμασία. Ασίστ είχε ο Ελ Αραμπί με ωραία κίνηση ενώ γενικότερα δεν άρεσαν ο Πέπε με τον Τιάγκο Σίλβα. Ο Σωκράτης είχε καλές τοποθετήσεις ενώ ο Ανδρούτσος έχασε τον σκόρερ στο 1-0. Από τις αλλαγές του β' μέρους ο Τιάγκο Σίλβα είχε το πιο αρνητικό πρόσημο. Επίσης προσπάθησαν αρκετά και οι Μάρκοβιτς και Αποστολόπουλος.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Αποστολόπουλος (72’ Καλογερόπουλος), Μπουχαλάκης, Πέπε (46’ Τιάγκο Σίλβα), Καμαρά, Μασούρας, Τσούμιτς και Ελ Αραμπί.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα