Η ΑΕΚ, ο Αραούχο και τα ιατρικά του «Τσίνο» στη Λας Πάλμας (pics)

Η ΑΕΚ, ο Αραούχο και τα ιατρικά του «Τσίνο» στη Λας Πάλμας (pics)

Η ΑΕΚ, ο Αραούχο και τα ιατρικά του «Τσίνο» στη Λας Πάλμας (pics)

bet365

Την ώρα που η ΑΕΚ συνεχίζει να βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τη Λας Πάλμας για τον Σέρχιο Αραούχο, ο Αργεντινός επιθετικός πέρασε από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στην ισπανική ομάδα ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας.

Ο Σέρχιο Αραούχο αποτελεί μέχρι σήμερα τον βασικό στόχο της ΑΕΚ για τη γραμμή κρούσης, ωστόσο τελευταία δεν είχε σημειωθεί κάποια ουσιαστική εξέλιξη πάνω στο ζήτημα του Αργεντινού επιθετικού, για το οποίο οι κιτρινόμαυροι διατηρούν ανοικτό μέτωπο εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά σκληρός στις διαπραγματεύσεις, με την ΑΕΚ ωστόσο όλο αυτό το διάστημα να βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή τόσο με τον σύλλογο των Καναρίων Νήσων όσο και με την πλευρά του «Τσίνο», ο οποίος δεδομένα επιθυμεί την επιστροφή του στην Ένωση για μόνιμη εγκατάσταση αυτή τη φορά.

Οι επαφές με τη Λας Πάλμας συνεχίζονται στην προσπάθεια να μικρύνει ακόμα περισσότερο η απόσταση που χωρίζει τις δύο πλευρές. Όμως, η αλήθεια είναι ότι με τον Ραμίρεθ και τα παιχνίδια τακτικής που συνηθίζει να ακολουθεί, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, κάτι που έχει επιβεβαιωθεί και στις διαπραγματεύσεις του παρελθόντος για τον Αραούχο.

Τελευταία ΑΕΚ και Λας Πάλμας είχαν έρθει πιο κοντά, ωστόσο υπήρχε ακόμα μια απόσταση που εμπόδιζε τον ισπανικό σύλλογο να ανάψει το πράσινο φως. Την ίδια στιγμή ο Ραμίρεθ είναι ενήμερος για τις προθέσεις της Ένωσης να «τρέξει» την υπόθεση μέσα στο επόμενο διάστημα περιμένοντας κάτι καλύτερο από την πλευρά των κιτρινόμαυρων. Άλλωστε στην ΑΕΚ θα επιθυμούσαν να προχωρήσουν και να ολοκληρώσουν τη συγκεκριμένη υπόθεση μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες το πολύ, καθώς διαθέτουν ουσιαστικά μόνο τον Καρίμ Ανσαριφάρντ ως επιλογή για τη γραμμή κρούσης.

Πάντως, ο Αραούχο ολοκλήρωσε της διακοπές του, κατά τη διάρκεια των οποίων ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και επέστρεψε στις υποχρεώσεις της Λας Πάλμας. Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Παρασκευής (2/7) ο Αργεντινός επιθετικός πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις για χάρη της Λας Πάλμας ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας της ισπανικής ομάδας τις επόμενες μέρες. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει αναγκαστικά κάτι, μιας και αποτελούσε υποχρέωση του Αραούχο να βρίσκεται εκεί καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Λας Πάλμας ως το 2023...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα