Ο Τικίνιο πάει για 1,5 μήνα εκτός (vid)

Ο Τικίνιο πάει για 1,5 μήνα εκτός (vid)

Ο Τικίνιο πάει για 1,5 μήνα εκτός (vid)

bet365

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός με το πρόβλημα στην κλείδα του προκύπτει ότι το πιθανότερο είναι να τεθεί για 1.5 μήνα εκτός.

Από τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει κάτι νεότερο επί του χρόνου απουσίας του Τικίνιο Σοάρες. Η πρώτη πληροφόρηση για τον παίκτη έκανε λόγο για ρήξη ακρωμιοκλειδικής αρθρωσης στον δεξιό του ώμο.

Σε τέτοια περίπτωση για τον Τικίνιο οι πιο μικρού βαθμού ρήξεις (1ου και 2ου) αντιμετωπίζονται συντηρητικά με ακινητοποίηση για μερικές εβδομάδες. Μεγαλυτέρου βαθμού ρήξεις αντιμετωπίζονται χειρουργικά με αρθροσκοπική ή ανοιχτή τεχνική και σίγουρα απαιτούν πολύ περισσότερο ή πολύ χρόνο.

Οι νεότερες πληροφορίες για τον Τικίνιο κάνουν λόγο για διάστημα αποχής για 1.5 μήνα λόγω του προβλήματος στην κλείδα του με τον τραυματισμό αυτό. Ότι το πιο πιθανό είναι ο παίκτης να λείψει ένα τέτοιο διάστημα. Αυτό ουσιαστικά είναι και το καλό σενάριο διότι το κακό σενάριο μπορεί να είναι σημαντικό διάστημα εκτός.

Εφόσον επιβεβαιωθεί από τις εξετάσεις και φυσικά τον Ολυμπιακό το διάστημα της αποχής του παίκτη ο Τικίνιο απλά θα χάσει τα πρώτα χρονικά ματς της Ευρώπης (20-21 Ιουλίου και 27-28) τα οποία έτσι και αλλιώς θα έχανε. Και αυτό διότι για τους τρεις πρώτους ευρωπαϊκούς αγώνες είναι τιμωρημένος (κουβαλά τιμωρία από την Πόρτο).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα