«Δύσκολο να αφήσει τον Βόλο για τη Νιούελς ο Γκρίλο»

«Δύσκολο να αφήσει τον Βόλο για τη Νιούελς ο Γκρίλο»

Gazzetta team
«Δύσκολο να αφήσει τον Βόλο για τη Νιούελς ο Γκρίλο»

bet365

Στην Αργεντινή κάνουν λόγο για την πρόταση που έχει στα χέρια του ο αμυντικός του Βόλου από τη Νιούελς, επισημαίνοντας όμως ότι δύσκολα θα προχωρήσει η υπόθεση.

Στο στόχαστρο της Νιούελς Ολντ Μπόις βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο στόπερ του Βόλου, Φάουστο Γκρίλο, ωστόσο, όπως αναφέρουν στην Αργεντινή, ο παίκτης δύσκολα θα φύγει από τον σύλλογο της Μαγνησίας για να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ο Γκρίλο φέρεται να είχε στα χέρια του μια καλή πρόταση από τη Νιούελς, αλλά όπως υπογραμμίζουν στην Αργεντινή, «θα έπρεπε να αφήσει αρκετά χρήματα για να φύγει από τον Βόλο, όπου αισθάνεται καλά και έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο, παρά τη ρήτρα που του δίνει τη δυνατότητα να αποχωρήσει».

Έτσι, όπως προσθέτουν οι Αργεντινοί, «τη δεδομένη στιγμή είναι πολύ δύσκολο να πάει στη Νιούελς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα