Ο Ιωνικός «κοιτάει» και Μπάσα (vid)

Ο Ιωνικός «κοιτάει» και Μπάσα (vid)

Γιώργος Ντυμένος
Ο Ιωνικός «κοιτάει» και Μπάσα (vid)

bet365

Ο 34χρονος, γνώριμός μας από την παλαιότερη θητεία του στον Αρη, ενδέχεται να επιστρέψει στη χώρα μας για λογαριασμό των Νικαιωτών

Μετά τον Αλεσί Ρομάο ο Ιωνικός στρέφεται σε ακόμη έναν παλιό μας γνώριμο ώστε να «κλείσει» τον άξονά του. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ελβετία και τα όσα μεταδίδονται εκεί, η ομάδα εξετάζει την περίπτωση του Μίτζεν Μπάσα που τη σεζόν 2018/19 ήταν στον Αρη και αγωνίστηκε σε 21 ματς πρωταθλήματος.

Ο 34χρονος πλέον μέσος έπαιξε και σε 3 ευρωπαϊκά ματς της επόμενης χρονιάς μέχρι που έφυγε από την Ελλάδα με προορισμό την Αυστραλία και τη Μέλμπουρν Βίκτορι. Από τη χώρα των καγκουρό αποχώρησε τον περασμένο Οκτώβριο όταν και γύρισε στην Ευρώπη για χάρη της Ξαμάξ με την οποία με την οποία ολοκλήρωσε την περασμένη χρονιά, έχοντας 24 συμμετοχές στη δεύτερη κατηγορία της Ελβετίας.


Συνολικά 29 φορές διεθνής, μέλος της αποστολής της Εθνικής Αλβανίας που συμμετείχε στο EURO 2016 και με παραστάσεις από τη Serie A (2012-2015 με την Τορίνο), φαίνεται πως μπορεί να γυρίσει στα μέρη μας για χάρη του Ιωνικού.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα