Ιωνικός: «Βόμβα» με Ρομαό!

Ιωνικός: «Βόμβα» με Ρομαό!

Ιωνικός: «Βόμβα» με Ρομαό!

bet365

Ο Αλεσί Ρομαό σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Gazzetta είναι στην Ελλάδα και περνάει ιατρικά για να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με τον Ιωνικό! Ανακοινώνεται κι ο Άιας Άοσμαν.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Σαμόλης, Παναγιώτης Δαλαταριώφ

Ο Ιωνικός είναι έτοιμος να ανακοινώσει το... μπαμ με τον Αλεσί Ρομαό!

O 37χρονος μέσος που έγινε γνωστός στην Ελλάδα μέσω του Ολυμπιακού (60 ματς, 6 γκολ, 2 ασίστ), έμεινε ελεύθερος από την Γκινγκάμπ και επιστρέφει στη χώρα μας για τον Ιωνικό!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, το πρωί της Τετάρτης (30/6) πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βάλει την υπογραφή του στο μονοετές συμβόλαιο που του προτείνει η διοίκηση Τσιριγώτη, που στο πρόσωπο του βρίσκει τον ηγέτη που έψαχνε για τον άξονα.

Πρόκειται για έναν παίκτη με βαρύ βιογραφικό από το γαλλικό πρωτάθλημα, έχοντας 127 συμμετοχές με τη Μαρσέιγ, 102 με τη Γκρενόμπλ, 93 με τη Λοριάν, 62 με τη Ρεμς ενώ με την εθνική του Τόγκο έχει αγωνιστεί 57 φορές.

Εκτός του Ρομαό, όμως, η ομάδα της Νίκαιας αναμένεται να ανακοινώσει τον Σάντσες που πέρυσι έπαιζε στο Βόλο, αλλά και τον Άιας Άοσμαν. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός είναι Σύριος με γερμανικό διαβατήριο. Μάλιστα μετράει 10 συμμετοχές με την εθνική της χώρας του και έχει 1 γκολ. Πέρυσι έπαιξε στην Τουρκία για την Τούζλασπορ όπου είχε 14 ματς με 4 γκολ κλαι 2 ασίστ, ενώ με την FC Hermannstadt στη Ρουμανία μέτρησε 13 ματς κι ένα γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα