Η ανάρτηση του Χαΐροβιτς φώτισε την αλήθεια...

Η ανάρτηση του Χαΐροβιτς φώτισε την αλήθεια...

Η ανάρτηση του Χαΐροβιτς φώτισε την αλήθεια...

bet365

Ο Ιζέτ Χαΐροβιτς επέλεξε έναν θερμό τρόπο αποχαιρετισμού έπειτα από συνεργασία 3.5 χρόνων με τη Ντίναμο Ζάγκρεμπ ενώ η ονομαστική αναφορά στον Ζντράβκο Μάμιτς επιβεβαιώνει ότι ουδέποτε υπήρξε πρόβλημα στις σχέσεις τους.

Υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη, ο Βόσνιος ποδοσφαιριστής αποφάσισε να γυρίσει σελίδα την καριέρα του. Άλλος προορισμός, νέα προκλήσεις καριέρας, καινούργιο περιβάλλον. Στην πραγματικότητα ήταν κάτι που επιζητούσε καθώς είχε αποφασίσει την αποχώρησή του από τη Ντίναμο Ζάγκρεμπ από τα μέσα της περασμένης αγωνιστικής περιόδου. Ουσιαστικά υπήρξε μια σύγκρουση συμφερόντων. Ο Ιζέτ Χαΐροβιτς ήθελε τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχε στην πρώτη διετία του στην κροατική ομάδα, αλλά οι σκέψεις της δεύτερης εστίαζαν στην ανάδειξη παικτών της παραγωγικής διαδικασίας με σκοπό την αύξηση της τιμής της μετοχής τους στο χρηματιστήριο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και φυσικά στην πώληση.

Λόγω του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής αλλά και ρόλου που είχε στη Ντίναμο στον τελευταίο ενάμιση χρόνο της συνεργασίας τους, είχε εκτιμηθεί ότι είχαν κλονιστεί οι σχέσεις του με τον Ζντράβκο Μάμιτς. Η σημερινή (30/6) ανάρτηση του Χαΐροβιτς με την οποία αποχαιρέτησε τη Ντίναμο Ζάγκρεμπ απέδειξε το αντίθετο καθώς μεταξύ άλλων ανέφερε ότι… «θέλω να ευχαριστήσω τον Ζντράβκο Μάμιτς και όλους όσοι ήταν μέρος της καριέρας μου στα τελευταία (3.5) χρόνια. Τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου αλλά και τους φιλάθλους. Πέρασα όμορφες στιγμές. Μερικές φορές ήταν καλύτερα, άλλες λιγότερα καλά αλλά πάντα με την ίδια διάθεση».

Ο Ιζέτ Χαίροβιτς

«Ο Ιζέτ ήταν ο ηγέτης μας»

Μέσα από αυτά τα 3.5 χρόνια παρουσίας στη Ντίναμο Ζάγκρεμπ, ο Χαΐροβιτς έχτισε σχέσεις με πρόσωπα με τα οποία συνυπήρξε. Όπως για παράδειγμα με τον Μάριο Μπούντιμιρ, τον Κροάτη επιθετικό ο οποίος πέρασε από το ελληνικό Πρωτάθλημα και μάλιστα έγινε ιδιαίτερα γνωστός μέσα από την εξαιρετική παρουσία του με τον Εργοτέλη. «Με τον Ιζέτ ήμασταν μαζί στη Ντίναμο και μπορώ να σου πω με μεγάλη ασφάλεια ότι ήταν ο καλύτερός μας παίκτης. Ο πρώτος σκόρερ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις όπου η Ντινάμο έκανε πορείες αλλά και ο καλύτερος παίκτης σε κάθε αγώνα», είπε στο Gazzetta.

Γνωρίζοντας το ελληνικό Πρωτάθλημα, ο 35χρονος Μπούντιμιρ δεν είχε τον παραμικρό ενδοιασμό. «Εφόσον ταιριάξει στο περιβάλλον της ομάδας και θέλει, ο Χαΐροβιτς θα κάνει τη διαφορά, όπως εξάλλου έκανε στη Ντινάμο στο διάστημα της συνύπαρξής μας. Μετά δεν ήμουν στην ομάδα για να ξέρω τι έγινε, γιατί δεν έπαιξε. Γνωρίζω ότι είναι ένα καταπληκτικό παιδί, πολύ ήρεμο στα αποδυτήρια, πραγματικός επαγγελματίας σ’ αυτά που πρέπει να κάνει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα