Παναθηναϊκός: Υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο ο Καλοσκάμης

Παναθηναϊκός: Υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο ο Καλοσκάμης

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο ο Καλοσκάμης

bet365

Ο Δημήτρης Καλοσκάμης, όπως αναμενόταν, θα υπογράψει την Πέμπτη επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Μετά τον Παύλο Καρβούνη, ο Παναθηναϊκός «δένει» και το μεγαλύτερο ταλέντο της ακαδημίας του, τον Δημήτρη Καλοσκάμη. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό και την Πέμπτη ο νεαρός μέσος θα υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ποιος είναι, όμως, ο Δημήτρης Καλοσκάμης; Ας θυμηθούμε ένα κομμάτι του αφιερωμάτος του Gazzetta:

Την 1η Μαρτίου έκλεισε τα 16. Μεγάλωσε στις Σπέτσες και είχε την απόλυτη στήριξη της οικογένειάς του, η οποία δεν λογάριασε στιγμή την απόσταση και τον βοήθησε να αναπτύξει το ταλέντο του στις σχολές της Άρσεναλ στο Χαλάνδρι. Εκεί τον είδαν όλες οι μεγάλες ομάδες. Η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός.

Όλοι του προσέφεραν μια θέση στην ακαδημία τους μετά τις απαραίτητες δοκιμές. Η οικογένειά αλλά και ο μικρός επέλεξαν τον Παναθηναϊκό λόγω των συνθηκών και της ιστορίας της ομάδας στο να αναδεικνύει παίκτες από το φυτώριο. Για αυτό και τα αδέλφια του είναι στο Τριφύλλι. Στην Κ15 και την Κ12 από του χρόνου.

Όσοι τον γνωρίζουν και τον έχουν δει να αγωνίζεται κάνουν λόγο για ένα μεγάλο ταλέντο, με τεράστιες προοπτικές. Ξεχώρισε αμέσως στην Κ15, στην οποία ήταν αρχηγός και στο ξεκίνημα της σεζόν στην Κ17 συνέχισε με το... πόδι πατημένο στο γκάζι. Η φυσική του θέση είναι στο 10, αλλά παίζει το ίδιο καλά και στο 8. Διαθέτει και τα δύο πόδια.

Όχι μόνο στο να πασάρει ή να σουτάρει από κοντινή απόσταση, αλλά εκτελεί τα κόρνερ τόσο με το φυσικό του δεξί όσο και με το αριστερό. Έχει εξαιρετική επαφή με το αντίπαλο πλεκτό και αυτό που διακρίνει το παιχνίδι του εκτός από την άριστη τεχνική κατάρτιση, είναι η εξυπνάδα, ο τρόπος που διαβάζει το παιχνίδι και τους χώρους.

Τα καλοκαίρια του τα περνάει με δουλειά αρκετή για να γίνεται ολοένα και καλύτερος, γεγονός που φανερώνει ωριμότητα και προσήλωση στον στόχο. Είναι ένα πολύ σοβαρό και μετρημένο παιδί, που το μυαλό του είναι πρώτα από όλα στο ποδόσφαιρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα