Λουτσέσκου: ««Επιστρέψαμε, αλλά δεν φύγαμε ποτέ»! (vid)

Λουτσέσκου: ««Επιστρέψαμε, αλλά δεν φύγαμε ποτέ»! (vid)

Λουτσέσκου: ««Επιστρέψαμε, αλλά δεν φύγαμε ποτέ»! (vid)

bet365

H περίφημη ατάκα του Ρουμάνου προπονητή ήταν «όλα τα λεφτά» στη χτεσινή «πρώτη» του ΠΑΟΚ, με τον Λουτσέσκου να επιστρέφει στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξέρει να παίζει πολύ καλά το «παιχνίδι με τις λέξεις», είναι επικοινωνιακός, κάτι που το δείχνει σε κάθε αφορμή, όπως ακριβώς έκανε και πριν από την έναρξη της πρώτης προπόνησης του ΠΑΟΚ για τη νέα χρονιά.

Ο 52χρονος προπονητής επέστρεψε στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας. Σε γνωστά μέρη για εκείνον και τους περισσότερους από τους συνεργάτες του. Ήξερε το δρομολόγιο και ποιους θα συναντούσε στις εγκαταστάσεις.

Φτάνοντας και λίγο πριν περάσει την πόρτα των αποδυτηρίων γύρισε προς την κάμερα του PAOK TV και είπε την ατάκα που «σημάδεψε» την «πρώτη» των «ασπρόμαυρων»:

«Επιστρέψαμε, αλλά δεν φύγαμε ποτέ»!

Όσοι τον γνωρίζουν καλά, ξέρουν από πρώτο χέρι ότι δεν «παίζει» με τις λέξεις, αλλά το εννοεί, καθώς μέσα του αισθάνεται σαν να μην έφυγε ποτέ…

Δείτε την ατάκα του Λουτσέσκου στο 00:40 του video από την «πρώτη» του «Δικεφάλου»:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα