Τζαβέλλας: «Συμφωνήσαμε μέσα σε δέκα λεπτά» (vid)

Τζαβέλλας: «Συμφωνήσαμε μέσα σε δέκα λεπτά» (vid)

Τζαβέλλας: «Συμφωνήσαμε μέσα σε δέκα λεπτά» (vid)

bet365

Ο Γιώργος Τζαβέλλας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του AEK TV, στις οποίες αποκάλυψε πόσο πολύ ήθελε να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Με τον Δικέφαλο στο στήθος έως το καλοκαίρι το 2023 θα αγωνίζεται ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος στις δηλώσεις που πραγματοποίησε στην κάμερα του AEK TV, μίλησε για την μεταγραφή του, τονίζοντας πως όλα συμφωνήθηκαν μέσα σε δέκα λεπτά.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Ηθελα πάρα πολύ να γίνει αυτή η αλλαγή στη ζωή μου. Ηθελα μια νέα πρόκληση και νομίζω ότι έχω να κάνω πολλά πράγματα εδώ. Γι' αυτό και είμαι τόσο χαρούμενος που βρίσκομαι κοντά σας.

Σίγουρα θέλω το καλύτερο. Να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Για μένα στόχος μου είναι να μιλάω στο γήπεδο και αυτό θα κάνω.

Θα εγκλιματιστώ πάρα πολύ γρήγορα. Εχω πάρα πολλούς φίλους εδώ, θα κάνω κι άλλους σύντομα.

Θα είναι μια φανταστική εμπειρία. Ελπίζω να είμαστε όλοι καλά, υγιείς. Να μπορούμε να κάνουμε το καλύτερο αυτή τη χρονιά για να μπορέσουμε την επόμενη να δούμε κι αυτό το πανέμορφο γήπεδο.

Η πρώτη φορά που προσπαθήσαμε να συνεργαστούμε με την ΑΕΚ ήταν το 2007. Δεν τα καταφέραμε τότε. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Από την πλευρά μου θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και όλους τους ανθρώπους που ασχολήθηκαν όλο αυτόν τον καιρό.

Οπως και τον προπονητή, ο οποίος από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι ήθελε να είμαι εδώ. Καταφέραμε να κάνουμε μια συμφωνία σε 10 λεπτά. Για μένα αυτό ήταν πολύ σημαντικό που έδειξε η ομάδα ότι με θέλει τόσο και εγώ έκανα τα πάντα για να μπορέσω να βρίσκομαι εδώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα