Πάτησε Αυστρία ο Άρης

Πάτησε Αυστρία ο Άρης

Πάτησε Αυστρία ο Άρης

bet365

Η αποστολή του Άρη έφτασε στην Αυστρία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της το οποίο περιλαμβάνει τρεις φιλικούς αγώνες.

Οι «κίτρινοι» θα παραμείνουν στην Αυστρία έως και τις 7 Ιουλίου και στο διάστημα αυτό θα αντιμετωπίσουν τους Ερυθρό Αστέρα (1/7), Χάιντουκ Σπλιτ (4/7) και Λοκομοτίβ Μόσχας (7/7). Στην αποστολή μετέχει και ο Ιζέτ Χαΐροβιτς έπειτα από την επισημοποίηση της συμφωνίας του με τους «κίτρινους», δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξουν κι άλλες προσθήκες ποδοσφαιριστών, εφόσον ασφαλώς η ΠΑΕ Άρης φτάσει στο σημείο της επικύρωσης συμφωνιών με τους δύο στόπερ αλλά και τον κεντρικό χαφ με τους οποίους διαπραγματεύεται.

Ερωτηματικό αποτελεί ο Κώστας Μήτρογλου ο οποίος – εφόσον ομαλοποιηθεί η κατάσταση της υγείας του – είναι πιθανό να πάρει αύριο (30/6) εξιτήριο. Ο έμπειρος επιθετικός ταλαιπωρείται από πυελονεφρίτιδα, λόγω του πυρετού που ανέβασε κρίθηκε απαραίτητο να νοσηλευτεί και θα χρειαστεί μάλιστα να ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή έως το τέλος της εβδομάδας. Δεν αποκλείεται όμως να ταξιδέψει στην Αυστρία για να ενσωματωθεί στην αποστολή με σκοπό να μην χάσει ημέρες προετοιμασίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα