Μαρτίνς: «Είδα ωραία πράγματα από τον Ολυμπιακό, δεν δίνω σημασία στο αποτέλεσμα» (vid)

Δημήτρης Σαμόλης
Μαρτίνς: «Είδα ωραία πράγματα από τον Ολυμπιακό, δεν δίνω σημασία στο αποτέλεσμα» (vid)

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν ανησυχεί παρά την ήττα (3-0) του Ολυμπιακού από τη Σάλτσμπουργκ. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» δήλωσε ότι δεν δίνει σημασία στο αποτέλεσμα και πως είδε ωραία πράγματα από την ομάδα του.

Μετά την ήττα με 3-0 από την Σάλτσμπουργκ, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, δήλωσε:

«Μπορεί να χάσαμε, αλλά τώρα ξεκινάω τέταρτη χρονιά στον Ολυμπιακό και ποτέ δεν έχω δώσει σημασία στο αποτέλεσμα, είτε κερδίζουμε είτε χάνουμε. Κοιτάζω την πρόοδο της ομάδας. Παρά την ήττα είδα θετικά πράγματα, είδα και πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας, είχαμε πολλές ευκαιρίες, κάναμε πιο πολλές επιθέσεις από την αντίπαλό μας, είχαμε περισσότερη κατοχή, κρατάμε τα θετικά γιατί πρέπει να ετοιμαστούμε για τα επίσημα παιχνίδια».

Για το αν το φιλικό με τη Σάλτσμπουργκ είναι το πιο δυνατό:

«Η Σάλτσμπουργκ είναι μία ομάδα που παρά το γεγονός ότι είναι νέα, έχει ένταση στο παιχνίδι και είναι ανταγωνιστική. Κρατάμε τα θετικά που είδαμε, είδαμε ωραία πράγματα, δεν μπορώ να ξεχωρίσω πρόσωπα, ήταν ομαδική δουλειά, υπάρχουν πράγματα που θέλουν διόρθωση, ήταν το πιο σκληρό τεστ για μας αλλά πρέπει να προχωρήσουμε και να διορθώσουμε τα λάθη μας».

Για τον Κουντέ:

«Αυτό είναι το παιχνίδι του Κουντέ, αυτό θέλαμε από αυτόν αλλά τον δοκιμάζουμε σιγά – σιγά γιατί ήρθε πιο μετά στην προετοιμασία, θέλει δουλειά, σήμερα έκανε αυτά που μπορεί να δώσει στην ομάδα».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED