Άρης: Η Αλ Βασλ «βλέπει» Μπερτόγλιο

Άρης: Η Αλ Βασλ «βλέπει» Μπερτόγλιο

Άρης: Η Αλ Βασλ «βλέπει» Μπερτόγλιο

bet365

Η Αλ Βασλ από τα Εμιράτα «σκαλίζει» τις τελευταίες μέρες την περίπτωση του 30χρονου Αργεντινού μέσου του Άρη, Φακούντο Μπερτόγλιο.

Το προφίλ του Φακούντο Μπερτόγλιο κυκλοφορεί τον τελευταίο μήνα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η ομάδα της χώρας, Αλ Βασλ, «σκαλίζει» την περίπτωση του 30χρονου Αργεντινού μέσου Άρη, αναζητώντας πληροφορίες για τις πιθανότητες απόκτησής του. Το κανάλι επικοινωνίας είναι κυρίως οι εκπρόσωποι του παίκτη.

Σύμφωνα, δε, με άλλες πληροφορίες οι Πάνθηρες (παρατσούκλι) κατέθεσαν πρόταση, η οποία απορρίφθηκε από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Φλάκο ήταν από τους κορυφαίους της εντυπωσιακής πορείας των Κιτρίνων τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Σκόραρε επτά φορές και μοίρασε ισάριθμες ασίστ με την ομάδα της Θεσσαλονίκης σε 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (Super League Interwetten, Κύπελλο Ελλάδας και προκριματικά Europa League).

Ο Άρης υπενθυμίζεται ότι τον απέκτησε ελεύθερο από την Αλντοσίβι το καλοκαίρι του 2020. Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Λαμία, Ορντάμπασι (Καζακστάν), Αστέρα, ΑΠΟΕΛ, Ντινάμο Κιέβου (Ουκρανία), Τίγρε (Αργεντινή), Εβιάν (Γαλλία), Γκρέμιο (Βραζιλία), Κολόν (Αργεντινή).

Η Αλ Βασλ ιδρύθηκε το 1960 και έχει την έδρα της στο Ντουμπάι. Προπονητής είναι ο Βραζιλιάνος, Ονταΐρ Ελμάν, Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε τερμάτισε στην 9η θέση του πρωταθλήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα