Η πρώτη ομιλία του Γιοβάνοβιτς και το «κόψιμο» από Δευτέρα! (vids)

Η πρώτη ομιλία του Γιοβάνοβιτς και το «κόψιμο» από Δευτέρα! (vids)

Η πρώτη ομιλία του Γιοβάνοβιτς και το «κόψιμο» από Δευτέρα! (vids)

bet365

Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού ζήτησε από όλους προσοχή και σεβασμό ενώ όπως ξεκαθάρισε από την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσει τους «κομμένους».

Πρεμιέρα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ως προπονητής του Παναθηναϊκού στο Κορωπί. Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε στους παίκτες του για πρώτη φορά. Ζήτησε από όλους προσοχή μετά το κρούσμα Covid19, σεβασμό στις διαδικασίες ενώ ξεκαθάρισε πως από την ερχόμενη Δευτέρα οι «κομμένοι» δεν θα προπονούνται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Αναλυτικά είπε:

«Εύχομαι να είστε καλά, πάνω απ' όλα υγιείς και να έχουμε μια καλή χρονιά. Καταρχήν να σας ενημερώσω για το πρόγραμμα. 18 Ιουλίου με 1η Αυγούστου θα πάμε στην Ολλανδία. Οι πρώτες δύο προπονήσεις εδώ θα γίνουν με μπάλα και θα ακολουθήσουν Τετάρτη και Πέμπτη τεστ αξιολόγησης και ιατρικά. Ως την Κυριακή που θα εχετε ρεπό θα γίνουν τρεις ακόμη προπονήσεις, μια πρωί και δύο απόγευμα. Θέλω να σέβεστε τις ώρες προπόνησης και τις ώρες προσέλευσης.

Λόγω και του κρούσματος που είχαμε καταλαβαίνετε ότι όταν ξεκινάει μια προετοιμασία είναι σημαντικό να την βγάλουμε ολόκληρη και στο φουλ. Θέλω να έχετε ευθύνη για την κατάστασή σας γιατί κάθε απώλεια ισοδυναμεί με δύο εβδομάδες απουσίας από το πρόγραμμα. Αν κάποιος αισθανθεί το οτιδήποτε να ενημερώσει άμεσα για να προστατέψει και την ομάδα και τον εαυτό του. Ως την Κυριακή θα είμαστε όλοι μαζί. Μετά καταλαβαίνετε ότι δεν θα μπορούμε να κάνουμε μαζί προπόνηση πάνω από 30 άτομα.

Τα εργομετρικά τεστ είναι πολύ σημαντικά για μένα και οι δύο μέρες που μεσολαβούν είναι προετοιμασία γι' αυτά και όχι κανονική προετοιμασία. Επομένως απολαύστε τις προπονήσεις αυτές χωρίς ρίσκο και ένταση. Προφυλάξτε τους εαυτούς σας και τους υπόλοιπους από τραυματισμούς ώστε να δω στα τεστ αυτά που θέλω και να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Καλή τύχη σε όλους, ξεκινάμε...».

Η προπόνηση έγινε με την παρουσία 32 ποδοσφαιριστών, εκ των οποίων ο Δημήτρης Κουρμπέλης έκανε ατομικό πρόγραμμα και ο Μπαρτ Σένκεφελντ ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα