Επίσημο: Ομάρ Ελ Καντουρί τριετίας στον ΠΑΟΚ!

Επίσημο: Ομάρ Ελ Καντουρί τριετίας στον ΠΑΟΚ!

Επίσημο: Ομάρ Ελ Καντουρί τριετίας στον ΠΑΟΚ!

bet365

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον τον Ομάρ Ελ Καντουρί για τα επόμενα τρία (2+1) χρόνια.

Με μια λιτή ανακοίνωση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Μαροκινό μέσο για τα επόμενα τρία (2+1) χρόνια.

Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει εδώ και μέρες στην ανανέωση, άλλωστε η παραμονή του Ομάρ Ελ Καντουρί ήταν επιθυμία του Ραζβάν Λουτσέσκου και αυτό έγινε με επίσημο τρόπο το απόγευμα της Δευτέρας (28/6).

Στην ανακοίνωσή τους οι «ασπρόμαυροι» αναφέρουν:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ομάρ Ελ Καντουρί για τα επόμενα 2+1 χρόνια».

Ποιος είναι ο Ελ Καντουρί

H «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ παρουσιάζει ένα μίνι βιογραφικό με τη διαδρομή του Μαροκινού ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα σημειώνοντας:

«Ήρθε στη Θεσσαλονίκη τον Αύγουστο του 2017 από την Έμπολι και καθιερώθηκε ως ένα από τα κομβικά στελέχη της ομάδας που κατέκτησε την κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου γράφοντας ιστορία.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα, καθώς υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ.

Ο Μαροκινός άσος μετρά 121 αγώνες, οκτώ γκολ και τρεις ασίστ, ενώ στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του στην ομάδα έχει κατακτήσει ένα αήττητο πρωτάθλημα και τρία Κύπελλα Ελλάδας.

Η ιστορία συνεχίζεται!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα