Οι Πέπε και Τιάγκο Σίλβα παραμένουν κοντά στην... έξοδο

Οι Πέπε και Τιάγκο Σίλβα παραμένουν κοντά στην... έξοδο

Οι Πέπε και Τιάγκο Σίλβα παραμένουν κοντά στην... έξοδο

bet365

Οι δύο Πορτογάλοι με τα έως τώρα δεδομένα συνεχίζουν να είναι κοντά στην αποχώρησή τους από το ρόστερ του Ολυμπιακού.

Εξαρχής ήταν δύο περιπτώσεις μετέωρων μέσων. Και ο Πέπε και ο Τιάγκο Σίλβα.

Οι δυο τους βέβαια έχουν ακολουθήσει κανονικά τον Ολυμπιακό στην Αυστρία, χωρίς όμως η εικόνα τους να πείθει στο ότι μπορούν να γυρίσουν το... χαρτί. Προφανώς βέβαια και οι τελικές αποφάσεις ανήκουν στον Μαρτίνς και τους ανθρώπους του συλλόγου.

Πίσω τους έχουν και μία σεζόν (ο Πέπε τη μισή και ο Τιάγκο ολόκληρη) που το πρόσημό τους στους Ερυθρόλευκους ήταν αρνητικό. Για τον 24χρονο Πέπε οι προθέσεις του Ολυμπιακού ήταν να τον πουλήσει ή να τον δανείσει (με μία καλή οψιόν αγοράς).

Ο 28χρονος Τιάγκο Σίλβα από την άλλη δεν είναι στο ίδιο status διότι για τον Πέπε δαπανήθηκαν αρκετά εκατομμύρια (σχεδόν 4) για την αγορά του. Οπότε μπορεί να μείνει ακόμα και ελεύθερος. Ο Πέπε στον Ολυμπιακό έχει 13 επίσημους αγώνες με 1 ασίστ. Ο Τιάγκο Σίλβα έχει 21 ματς με 2 ασίστ στους Ερυθρόλευκους. Εφόσον αποχωρήσουν και οι δύο πάντως είναι δεδομένο ότι θα προκύψει μία ακόμα προσθήκη χαφ. Άλλωστε ο Ολυμπιακός έχει ψαχτεί ξανά δυναμικά για τον Μπελχαντά που μπορεί και δεκάρι, όπως δεκάρι παίζει και ο Σίλβα.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα