ΑΕΚ: Ξεκίνησε δουλειά με πρωινή προπόνηση στην Ολλανδία (vids)

ΑΕΚ: Ξεκίνησε δουλειά με πρωινή προπόνηση στην Ολλανδία (vids)

Κώστας Τόπας
ΑΕΚ: Ξεκίνησε δουλειά με πρωινή προπόνηση στην Ολλανδία (vids)

bet365

Την πρώτη της προπόνηση επί ολλανδικού εδάφους πραγματοποίησε η ΑΕΚ, εκεί όπου θα παραμείνει ως τις 9 Ιουλίου, πραγματοποιώντας το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Στην Ολλανδία βρίσκεται η ΑΕΚ για το για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Οι «κιτρινόμαυροι» έπιασαν αμέσως δουλειά καθώς την Δευτέρα (28/06) λίγες ώρες μετά την άφιξή τους στο Μπουργκ-Χάμστεντε, πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση.

Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ θα δώσει τέσσερα φιλικά τεστ με αντιπάλους τις Φίτεσε (30/6), Φέγενορντ (3/7), Αντβέρπ (6/7) και Κλαμπ Μπριζ (9/7).

Στην Ολλανδία και στη διάθεση του Βλάνταν Μιλογεβιτς βρίσκονται 27 ποδοσφαιριστές: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Θεοχάρης, Γκίνης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Μήτογλου, Σβάρνας, Νταντσένκο, Ραντόνια, Μιτάι, Παρράς, Κάτσικας, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Ρουκουνάκης, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης.

Δείτε τα βίντεο που ανήρτησε η ΠΑΕ στα social media από την «πρώτη» της ΑΕΚ στην Ολλανδία

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα