Βόλφσμπεργκερ - Ολυμπιακός 0-1: Νικηφόρο ξεμούδιασμα με σκόρερ τον Χασάν

Βόλφσμπεργκερ - Ολυμπιακός 0-1: Νικηφόρο ξεμούδιασμα με σκόρερ τον Χασάν

Βόλφσμπεργκερ - Ολυμπιακός 0-1: Νικηφόρο ξεμούδιασμα με σκόρερ τον Χασάν

bet365

Με γκολ του Χασάν στο 62' ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τη Βόλφσμπεργκερ στο πρώτο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους. Ένα 45λεπτο έπαιξε ο Τικίνιο, που είχε δοκάρι.

Το πρώτο του φιλικό ενόψει της σεζόν 2021-2022 έδωσε ο Ολυμπιακός στην Αυστρία. Νίκησε 1-0 τη Βόλφσμπεργκερ, χάρη σε γκολ του Αχμέντ Χασάν στο 62'.

Έτσι ξεκίνησαν οι «ερυθρόλευκοι»

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε τον Ολυμπιακό με 4-4-2. Κάτω από τα γκολπόστ ήταν ο Τζολάκης. Δεξιός μπακ ήταν ο Βρουσάι, αριστερός ο Ανδρούτσος, με Παπασταθόπουλο - Αβραάμ στο κέντρο της άμυνας. Δεξιός χαφ ξεκίνησε ο Ραντζέλοβιτς, αριστερός ο Φορτούνης, Πέπε και Τιάγκο Σίλβα αγωνίστηκαν ως κεντρικοί χαφ, ενώ οι Αραμπί - Τικίνιο έπαιξαν στην κορυφή.

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι Αυστριακοί απείλησαν τον Ολυμπιακό και απείλησαν την εστία του Τζολάκη στο 7' με τον Λιντλ και στο 7' με τον Βίτζινγκερ. Ο Αραμπί γυρνούσε πίσω διαρκώς για να πάρει μπάλα, ενώ ο Τικίνιο, στην πρώτη του εμφάνιση με τους «ερυθρόλευκους», έμενε πιο ψηλά. Ο Φορτούνης, ο οποίος απείλησε στο 6' με σουτ εκτός περιοχής, έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 27' λόγω τραυματισμού.

Οι ευκαιρίες του Τικίνιο

Ο Αποστολόπουλος μπήκε στη θέση του, με αποτέλεσμα ο Σερραίος να παίξει αριστερός μπακ, ο Ανδρούτσος να περάσει δεξιά και ο Βρουσάι να μετατοπιστεί αριστερός χαφ.

Ο Τικίνιο μέχρι το 35' έδειχνε βαρύς και δεν είχε κάνει μεστή ενέργεια. Στο 37' και στο 41', ωστόσο, η άμυνα των Αυστριακών τον ένιωσε για τα καλά. Αρχικά το κοντινό σουτ που έκανε από πάσα του Αποστολόπουλου κόντραρε και κατέληξε κόρνερ, ενώ στο 41' η κεφαλιά του μετά από κόρνερ του Σίλβα χτύπησε στο δεξί δοκάρι.

Οι δέκα αλλαγές και το 4-3-3

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε δέκα αλλαγές. Ο Καραργύρης έχει μείνει στη θέση του. Αριστερός μπακ ήταν πλέον ο Ρέαμπτσιουκ, δεξιός ο Λαλά, στο κέντρο της άμυνας έπαιξαν Σεμέδο και Μάρκοβιτς. Στη μεσαία γραμμή πήραν θέση οι Μπουχαλάκης, Καμαρά και Εμβιλά, ενώ στην τριάδα της επίθεσης στο 4-3-3 ήταν οι Βαλμπουενά (αριστερά), Μασούρας (δεξιά) και Χασάν.

Με... φόρα ο Χασάν

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ανέλαβαν για τα καλά τον έλεγχο του ματς. Επρόκειτο άλλωστε για ένα σύνολο δεμένο. Στο 51' ο Βαλμπουενά ζήτησε πέναλτι για χέρι του Ντέντιτς, στο 54' το μακρινό σουτ του Καμαρά κατέληξε άουτ, ώσπου στο 62' έγινε το 1-0.

Ο Βαλμπουενά έκανε το γύρισμα από αριστερά, ο γκολκίπερ της Βόλφσμπεργκερ προσπάθησε να διώξει, αλλά η μπάλα έφτασε στον Χασάν, που πλάσαρε εύστοχα από κοντά (1-0). Ο Αιγύπτιος, που τελείωσε με... φόρα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ξεκίνησε εφέτος πάλι με γκολ.

Οι τελικές και ο Αλγκασίμ Μπα

Στα λεπτά που ακολούθησαν η μία ευκαιρία για τον Ολυμπιακό διαδεχόταν την άλλη. Χασάν (63'), Εμβιλά (67', 84'), Καμαρά (68') και Μασούρας (71', 73', 82') έφτασαν σε τελικές ενέργειες, δίχως η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα.

Νέο πρόσωπο στο φιλικό ήταν και ο 18χρονος επιθετικός Αλγκασίμ Μπα, που αντικατέστησε τον Μπουχαλάκη στο 79'. Σε εκείνο το σημείο ο Μαρτίνς άλλαξε τη διάταξη εκ νέου σε 4-4-2, με τον Μπα να παίρνει θέση δίπλα στον Χασάν.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης (31' Καραργύρης, 60' Κρίστινσον), Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Τιάγκο, Πέπε, Βρουσάι, Φορτούνης (27' λ. τρ. Αποστολόπουλος), Ραντζέλοβιτς, Τικίνιο, Αραμπί.

Στο 46' μπήκαν οι: Ρέαμπτσιουκ, Λαλά, Σεμέδο, Μάρκοβιτς, Μπουχαλάκης (79' Αλγκασίμ Μπα), Καμαρά, Εμβιλά, Βαλμπουενά, Μασούρας, Χασάν.

ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ: Κόφλερ, Ντιενγκ, Βίτζινγκερ, Λιεντλ, Λάιτσγκεμπ, Σέρτζερ, Μπάουμγκρτνερ, Βέρνιτζνιγκ, Στράτζνιγκ, Λοχοσβίλι, Ντέντιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα