Τι ισχύει για Παβόν και Ολυμπιακό και οι πιθανότητες των Πειραιωτών (vids)

Τι ισχύει για Παβόν και Ολυμπιακό και οι πιθανότητες των Πειραιωτών (vids)

Τι ισχύει για Παβόν και Ολυμπιακό και οι πιθανότητες των Πειραιωτών (vids)

bet365

Ο χαρισματικός μεσοεπιθετικός Κριστιάν Παβόν μπήκε στο μεταγραφικό... κάδρο των Πειραιωτών αλλά η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Στα 25 του χρόνια ο Κριστιάν Νταβίντ Παβόν είναι ένας παίκτης που συνεχίζει να έχει ψηλά τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Και αυτό παρά τα σχετικά πρόσφατα προβλήματα τραυματισμών και ετοιμότητας που είχε ενώ πέρασε και μία δικαστική περιπέτεια αλλά και είδε να γράφεται στον αμερικάνικο Τύπο ότι είχε φύγει από τη ζωή σε δυστύχημα με αυτοκίνητο οπότε και αναγκάστηκε να πάρει θέση μέσω των social media του και μάλιστα με οργή και τονίζοντας προς όσους τον κατέγραψαν ως θανόντα σε ρεπορτάζ ότι απλά δεν έχουν όρια και σεβασμό.

Ο Παβόν σε ανάρτησή του

Στα του Ολυμπιακού τώρα. Υπάρχει η πληροφόρηση πως οι Ερυθρόλευκοι ενημερώθηκαν πως η Μπόκα παραχωρεί τον παίκτη οπότε μπορεί να υπάρχει ένα... παράθυρο απόκτησής του και ενώ έχει συμβόλαιο έως το 2022. Η Μπόκα όντως παραχωρεί τον παίκτη ενώ ο Ολυμπιακός έχει και δικό του άνθρωπο στην Αργεντινή για τις όποιες απαιτούμενες επαφές.

Ο Παβόν

Ωστόσο η Μπόκα δεν πουλάει φτηνά. Και δεν προτίθεται να δώσει έτσι απλά τον Παβόν παρότι τελειώνει το συμβόλαιό του. Επιχείρησε να συμφωνήσει με τη Μαρσέιγ - που ακόμα θέλει τον παίκτη - για να πάρει τον φορ Μπενεντέτο αλλά ο Μπενεντέτο αρνήθηκε να γυρίσει από την Ευρώπη. Η Μαρσέιγ επανήλθε προτείνοντας να αγοράσει το 50% του παίκτη αλλά πάλι δεν... Επίσης δεν επιβεβαιώθηκε για τον Παβόν η πληροφορία πως μπορεί να κλείσει σε ομάδα των ΗΠΑ. Κοινώς η Μπόκα αυτήν την περίοδο μοιράζει αρνητικές απαντήσεις.

Γενικότερα ο Παβόν δείχνει αλλά και είναι μία πολύ καλή περίπτωση. Εάν αξίζει να παλέψει για αυτήν ο Ολυμπιακός; Σίγουρα διότι είναι ένας χαρισματικός μεσοεπιθετικός με ερωτηματικά βέβαια για την ετοιμότητά του λόγω των τραυματισμών που είχε (την περασμένη σεζόν έχασε 11 αγώνες λόγω τραυματισμών).

Σε αυτή τη φάση πάντως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος των πρωταθλητών για τον Παβόν κυρίως λόγω των αξιώσεων της Μπόκα. Ένα σημείο κλειδί πάντως είναι η μεγάλη επιθυμία του παίκτη να φύγει από τη Μπόκα και εκεί μπορεί να πειστεί από τον Ολυμπιακό. Ο Παβόν που κυρίως είναι δεξιός εξτρέμ αλλά παίζει και αριστερά και φορ. Είναι διεθνής με την Αργεντινή και έχει και ιταλικό διαβατήριο. Πέρυσι είχε 9 αγώνες με 1 ασίστ ενώ έχει θητεία και στις ΗΠΑ πλην της Αργεντινής. Στη Μπόκα έχει συνολικά 127 αγώνες με 29 γκολ και 35 ασίστ ενώ στους Λος Άντζελες Γκάλαξι είχε 35 αγώνες με 14 γκολ και 9 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα