Οι Χιλιανοί στέλνουν στον Άρη τον Σαντιάγκο Γκαρσία

Οι Χιλιανοί στέλνουν στον Άρη τον Σαντιάγκο Γκαρσία

Οι Χιλιανοί στέλνουν στον Άρη τον Σαντιάγκο Γκαρσία

bet365

Δημοσίευμα στη Χιλή αναφέρει ότι ο Άρης συμφώνησε με τον Αργεντίνο κεντρικό αμυντικό, Σαντιάγκο Γκαρσία, δίχως όμως αυτό να επιβεβαιώνεται από τους «κίτρινους».

Σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα «encancha» θεωρεί δεδομένη τη μετακίνηση του έμπειρου στόπερ από τη στιγμή μάλιστα που την υποστηρίζει ο ατζέντης του 32χρονου παίκτη, Κριστιάν Λε Μπιάν. «Υπάρχει προσφορά και την έχουμε αποδεχθεί. Περιμένουμε τον Άρη να μας στείλει τα εισιτήρια», δήλωσε ο ατζέντης. Η αλήθεια είναι ότι ο Σαντιάγκο Γκαρσία ήταν από τους παίκτες που εξετάστηκαν αλλά δεν «προκρίθηκαν» από του ανθρώπους του Άρη.
Ο υψηλόσωμος (1.91μ.) Γκαρσία ανήκει στην Ουνιόν Λα Καλέρα, έπειτα από μια τετραετία στην Τολούκα. Συνεργάστηκε για τέσσερα χρόνια (2013-17) με τη Βέρντερ Βρέμης όπου μέτρησε 99 συμμετοχές, ενώ αγωνίστηκε στη Serie A με τη φανέλα των Παλέρμο, Νοβάρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα