Οι πέντε υποψήφιοι για αντί-Σα στον Ολυμπιακό (pics)

 Οι πέντε υποψήφιοι για αντί-Σα στον Ολυμπιακό (pics)

bet365

Ο Ολυμπιακός ασχολείται με μία πεντάδα πολύ καλών γκολκίπερ για τη διάδοχη κατάσταση του Σα και το Gazzetta παραθέτει το status τους.

Ο λόγος για τους Βάτσλικ, Ρίκο, Μπιζότ, Μπίρκι και Αρεολά. Πέντε τερματοφύλακες που είτε είναι ακόμα σε υψηλό επίπεδο είτε έχουν ένα πολύ καλό background. Από τους παραπάνω πορτιέρε ο Ολυμπιακός έχει κάνει επαφές με όλους, ωστόσο ο Βάτσλικ δείχνει πιο κοντά απ' όλους.

Σε σχέση με τον Σα να θυμίσουμε πως οδεύει προς την ομάδα της Γουλβς. Ο Ολυμπιακός θα καρπωθεί ένα ποσό από 10 - 12 εκατ. ευρώ από αυτήν την κίνηση που γίνεται επειδή ο βασικός πορτιέρε των Λύκων, Ρουί Πατρίτσιο κλείνει στη Ρόμα. Ειδικότερα οι πέντε υποψήφιοι αντί-Σα:

Τόμας Βάτσλικ

 Τόμας Βάτσλικ

Σέρχιο Ρίκο

Σέρχιο Ρίκο

Μάρκο Μπιζότ

Μάρκο Μπιζότ

Ρόμαν Μπίρκι

Ρόμαν Μπίρκι

Αλφόνς Αρεολά

Αλφόνς Αρεολά

Οικογενειάρχης και σε καλή ηλικία ακόμα για γκολκίπερ. Στα 32 του χρόνια με ύψος 1.88 μ. ο Βάτσλικ επέλεξε να μείνει ελεύθερος από τη Σεβίλλη όπου ήταν πλέον αναπληρωματικός, ενώ είναι εν ενεργεία βασικός με την Τσεχία στο Euro. Η πλευρά του παίκτη έχει διευκρινίσει πως θα ήθελε να περιμένει να τελειώσει το Euro για να αποφασίσει τι θα γίνει. Πιο εφικτός από τους υπόλοιπους επειδή είναι ελεύθερος, αλλά... έχει ζήτηση! Πέρυσι είχε 8 συμμετοχές με τη Σεβίλλη.

Ο ύψος 1.95 μ. διεθνής Ισπανός γκολκίπερ Ρίκο ανήκει στην Παρί Σεν Ζερμέν με συμβόλαιο έως το 2024. Την περασμένη περίοδο είχε 13 αγώνες. Έχει βγει από τις Ακαδημίες των Σεβιγιάνων και έχει θητεία στην αγγλική Φούλαμ και στην Παρί φυσικά, όπου είναι αναπληρωματικός. Υπήρξε κάτοχος τριών Europa με τη Σεβίλλη.

Ο 30χρονος Ολλανδός γκολκίπερ Μάρκο Μπιζότ είναι και αυτός διεθνής (με ύψος 1.93 μ). Έχει συμβόλαιο έως το 2022 με την Άλκμααρ. Στην πρώτη προσέγγιση που είχε κάνει ο Ολυμπιακός δεν τα είχε βρει με τους Ολλανδούς στο οικονομικό σκέλος. Την περασμένη περίοδο είχε 42 αγώνες.

Για τον Ελβετό με ύψος 1.87 μέτρα στα 30 του χρόνια έχετε διαβάσει στο Gazzetta. Διεθνής με την εθνική Ελβετίας και με συμβόλαιο με τη Ντόρτμουντ έως το 2023. Την προηγούμενη σεζόν είχε 24 αγώνες. Και γι' αυτόν έχει κάνει επαφές ο Ολυμπιακός...


Κάτοχος Μουντιάλ, σε καλή ηλικία και με θητεία πέρυσι στη Φούλαμ ως δανεικός με 37 αγώνες. Με ύψος 1.95 μ. ο Αρεολά είναι Γάλλος διεθνής με ρίζες από τις Φιλιππίνες και έχει agent τον Μίνο Ραϊόλα. Ο 28χρονος γκολκίπερ έχει συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν έως το 2023. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει διαπραγματεύσεις ακόμα και για δανεισμό.