Φιλικό με την Χετάφε ο Ατρόμητος

Μάκης Σταθάτος
Φιλικό με την Χετάφε ο Ατρόμητος

bet365

Φιλική αναμέτρηση με την Χετάφε θα δώσει στις 24 Ιουλίου ο Ατρόμητος. Όλα τα φιλικά των Περιστεριωτών.

Την Χετάφε θα αντιμετωπίσει ο Ατρόμητος σε φιλική αναμέτρηση στις 24 Ιουλίου, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος έχει ως εξής: «Ακόμα μία φιλική αναμέτρηση κατά την περίοδο της καλοκαιρινής προετοιμασίας οριστικοποίησε η ομάδα μας, καθώς στις 24 Ιουλίου θα αναμετρηθεί με την ισπανική Χετάφε, που αποτελεί τα τελευταία χρόνια σταθερή δύναμη στη La Liga και μάλιστα τη σεζόν 2019/20 έφτασε μέχρι τους «16» του Europa League.

Με αυτό το ματς, ο Ατρόμητος θα δώσει συνολικά πέντε φιλικά κατά την παραμονή του στο Αλικάντε της Ισπανίας και στο προπονητικό κέντρο «Pinatar Arena», τέσσερα εκ των οποίων κόντρα σε ομάδες της La Liga.

Αναλυτικά τα φιλικά που θα δώσει η ομάδα μας:

18 Ιουλίου: Έλτσε
21 Ιουλίου: Βαλένθια
24 Ιουλίου: Χετάφε
27 Ιουλίου: Λεβάντε
30 Ιουλίου: Ρεάλ Σαραγόσα

Τέλος, ο Ατρόμητος θα συμμετάσχει και στο τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα για τα ιδρύματα «ΦΛΟΓΑ» και «Ορφανοτροφείο Βόλου», αντιμετωπίζοντας στις 8 Αυγούστου τον Αστέρα Τρίπολης και στις 10 Αυγούστου, είτε τον Βόλο, είτε τον ΟΦΗ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα