Έφτασε πρόταση για τον Σάλιακα στον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα

Έφτασε πρόταση για τον Σάλιακα στον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Στα γραφεία του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα έφτασε πρόταση για τον Μανώλη Σάλιακα από ομάδα του εξωτερικού η οποία όμως δεν έγινε δεκτή. Δεν αποκλείεται ν'εα βελτιωμένη πρόταση για τον διεθνή άσο.

Ο Μανώλης Σάλιακας ήταν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα κατά την περσινή σεζόν και με τις εμφανίσεις του ανάγκασε μέχρι και τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Ελλάδας, Τζον Φαν'τ Σχιπ, να τον συμπεριλάβει στις κλήσεις του στα τελευταία φιλικά της Εθνικής.

Οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες ούτε στο εξωτερικό και σύμφωνα με πληροφορίες στα γραφεία του ΠΑΣ έφτασε πρόταση για την απόκτηση του 24χρονου δεξιού μπακ, η οποία όμως δεν έγινε αποδεκτή, αφού δεν ικανοποιούσε τις απαιτήσεις των Ηπειρωτών.

Δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να έρθει νέα βελτιωμένη πρόταση για τον Σάλιακα, με τον ΠΑΣ να μην κλείνει τον δρόμο στον ποδοσφαιριστή, εφόσον η πρόταση αυτή καλύπτει τις απαιτήσεις της ομάδας του Ηρακλή Μεταξά.

Το συμβόλαιο του Σάλιακα με τον «Αγιαξ της Ηπείρου» λήγει το καλοκαίρι του 2022 και οι εν λόγω πληροφορίες κάνουν λόγο πως ήδη έχει δουλευτεί και η εύρεση του αντικαταστάτη του σε περίπτωση που τελικά έρθει η πρόταση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα