Στην Ελλάδα ο Μεταξάς, τρέχει ο μεταγραφικός σχεδιασμός

Θοδωρής Βασίλης
Στην Ελλάδα ο Μεταξάς, τρέχει ο μεταγραφικός σχεδιασμός

bet365

Στον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα σήκωσαν μανίκια και τρέχουν τις υποθέσεις σε όλα τα επίπεδα. Στην Ελλάδα ο Ηρακλής Μεταξάς ο οποίος είχε ήδη συνάντηση με την διοίκηση.

Στα Γιάννενα έχουν αποφασίσει ότι η περσινή χρονιά θα είναι η αρχή για πολλές πετυχημένες πορείες της ομάδας, που θα της δώσουν την δυνατότητα της μετάβασης από μια ομάδα που θα παλεύει κάθε χρόνο για την παραμονή να κάνει το βήμα παραπάνω.

Στο πλαίσιο αυτό ο Γιώργος Χριστοβασίλης κινήθηκε με άκρως μυστικότητα κι έφερε τον Ηρακλή Μεταξά για την θέση του προπονητή κάνοντας ποιοτική αναβάθμιση στην άκρη του πάγκου θέλοντας να συνεχίσει το ίδιο πετυχημένο έργο.

Στο πλαίσιο αυτό, και παρά τις όποιες αντικειμενικές δυσκολίες λόγω της πανδημίας, αποφασίστηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας να διεξαχθεί στην Πολωνία και στο Κίελτσε όπου οι Ηπειρώτες θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν φιλικά παιχνίδια υψηλού επιπέδου με καλές ομάδες.

Την ίδια ώρα, τρέχει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας. Ο Ηρακλής Μεταξάς από την Τρίτη βρίσκεται στην Ελλάδα και μάλιστα είχε συνάντηση με την διοίκηση για να τρέξουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Ο τεχνικός των Ηπειρωτών κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Γερμανία ετοίμασε την λίστα με τους υποψήφιους στόχους, ξεχώρισε αυτούς που θα μπορέσουν να έρθουν στην ομάδα και σε συνεργασία με την διοίκηση θα προσπαθήσουν άμεσα να ολοκληρώσουν τις επαφές.

Και όλα αυτά με άκρως μυστικότητα, κάτι που είναι κι επιθυμία του ΠΑΣ, αφού όπως είδαμε και με την περίπτωση του Βιέρα μόλις διέρρευσε το όνομα του η περίπτωσή του δεν προχώρησε. Το σίγουρο είναι ότι η βδομάδα αυτή θα είναι εβδομάδα εξελίξεων σε όλα τα μέτωπα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα