Το ενδεχόμενο μελλοντικό «κέρδος» του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα από τον Μαυροπάνο

Gazzetta team
 Το ενδεχόμενο μελλοντικό «κέρδος» του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα από τον Μαυροπάνο

bet365

Οι Γερμανοί θεωρούν δεδομένη την παραμονή του 24χρονου στην Στουτγκάρδη και αν ενεργοποιηθεί η ρήτρα που λέγεται πως υπάρχει, τότε ο «Αγιαξ της Ηπείρου» θα καρπωθεί ένα σημαντικό ποσό

Κάτοικος Γερμανίας φαίνεται πως θα παραμείνει ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, καθώς τα εκεί ΜΜΕ αναφέρουν πως η Στουτγκάρδη συμφώνησε με την Αρσεναλ για τον εκ νέου δανεισμό του 24χρονου κεντρικού αμυντικού.

Η Bild κάνει λόγο για οριστικό deal ενόψει της επόμενης σεζόν και μετέδωσε μάλιστα πως στο φινάλε της από το Mercedes-Banz Arena θα έχουν τη δυνατότητα να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή εάν καταβάλουν στους «κανονιέρηδες» 7.000.000 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή τη ρήτρα που τοποθετήθηκε.

Εφόσον συμβεί αυτό κερδισμένος θα βγει και ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα, που τον Γενάρη του 2018 τον παραχώρησε στους Λονδρέζους και διατηρεί ποσοστό 5% από ενδεχόμενη μεταπώλησή του. Αυτόματα στους «Ζωσιμάδες» θα καρπωθούν 350.000 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα