Συνεχίζει ο Σιόντης στον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα

Gazzetta team
Συνεχίζει ο Σιόντης στον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Ο «κάπτεν» του «Αγιαξ της Ηπείρου» ανανέωσε το συμβόλαιό του και θα παραμείνει κάτοικος «Ζωσιμάδων»

«Δεδομένη» ήταν στον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα η παραμονή του Στέφανου Σιόντη και την επόμενη σεζόν και σήμερα (23/6) έγιναν οι σχετικές ανακοινώσεις. Ετσι ο «κάπτεν» που πέρσι ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό αλλά πλέον είναι καλά, θα αγωνίζεται και του χρόνου στους «Ζωσιμάδες».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Car.gr Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την επέκταση συνεργασίας, για τη σεζόν 2021-22, με τον αρχηγό της ομάδας Στέφανο Σιόντη.

Με την ολοκλήρωση της ανανέωσης ο Στέφανος δήλωσε, στο pasgiannina.gr:

“Ευχαριστώ τη διοίκηση και το προπονητικό team του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και νιώθω τιμή και ευθύνη συνεχίζοντας στην ομάδα. Εύχομαι με υγεία να πετύχουμε ακόμα υψηλότερους στόχους και ελπίζω φέτος να έχουμε δίπλα μας τον κόσμο μας, στο γήπεδο.”

....

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα