ΑΕΚ: Σερβικά σενάρια για ταξίδι του Τέρζιτς στην Αθήνα για τον Κρίστιτσιτς

ΑΕΚ: Σερβικά σενάρια για ταξίδι του Τέρζιτς στην Αθήνα για τον Κρίστιτσιτς

Gazzetta team
ΑΕΚ: Σερβικά σενάρια για ταξίδι του Τέρζιτς στην Αθήνα για τον Κρίστιτσιτς

bet365

Η ΑΕΚ διέψευσε νωρίτερα σερβικό δημοσίευμα για συμφωνία με τον Νέναντ Κρίστιτσιτς ώστε να μείνει ελεύθερος, τη στιγμή που στη Σερβία κάνουν λόγο για ταξίδι του γενικού διευθυντή του Ερυθρού Αστέρα στη Σερβία.

«Καμία συμφωνία για να μείνει ελεύθερος ο Κρίστιτσιτς», ήταν η τοποθέτηση της ΑΕΚ σε σερβικό δημοσίευμα που υποστήριξε πως ο 31χρονος Σέρβος μέσος είναι κοντά στο να μείνει ελεύθερος υπογράφοντας στον Ερυθρό Αστέρα.

Την ίδια στιγμή, νέα σενάρια από τη Σερβία, τονίζουν πως ο γενικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα έχει ταξιδέψει στην Αθήνα για να βρεθεί λύση πάνω στο θέμα του Νέναντ Κρίστιτσιτς.

«Ο γενικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, ταξίδεψε στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ σχετικά με ον Νέναντ Κρίστιτσιτς. Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες από το σύλλογο ο Ζβένταν Τέρζιτς ταξίδεψε προσωπικά για τις τελικές διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ, η οποία απαιτεί 500.000 ευρώ για να παραχωρήσει τον Κρίστιτσιτς», ανέφερε συγκεκριμένα το sportske.net.

Πάντως ο ίδιος ο Τέρζιτς σε προχθεσινές του δηλώσεις στο Gazzetta είχε καταστήσει σαφές ότι ο Ερυθρός Αστέρας περιμένει από τον Κρίστιτσιτς να λύσει μόνος του το θέμα με την ΑΕΚ και πως ο σερβικός σύλλογος δεν επιθυμεί να καταθέσει πρόταση για να αποκτήσει τον 31χρονο Σέρβο μέσο, θέλοντας να τον αποκτήσει ως ελεύθερο.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED