ΑΕΚ: Ο Ινσούα, η Αλδοσίβι και η προοπτική νέου εξάμηνου δανεισμού

ΑΕΚ: Ο Ινσούα, η Αλδοσίβι και η προοπτική νέου εξάμηνου δανεισμού

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Ο Ινσούα, η Αλδοσίβι και η προοπτική νέου εξάμηνου δανεισμού

bet365

Τα δεδομένα για τον 30χρονο Αργεντινό μπακ της ΑΕΚ με την Αλδοσίβι να επιθυμεί να επεκτείνει τον δανεισμό του για άλλους έξι μήνες.

Ο δανεισμός του Εμάνουελ Ινσούα στην Αλδοσίβι ολοκληρώνεται στο τέλος του Ιουνίου και δημοσίευμα από την Αργεντινή επανέλαβε χθες την επιθυμία του συλλόγου να διατηρήσει στο ρόστερ της τον 30χρονο αριστερό μπακ της ΑΕΚ.

Τα δεδομένα που προκύπτουν σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την Αργεντινή είναι ότι η Αλδοσίβι δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσει με κανονική μεταγραφή τον Ινσούα και αυτό που εξετάζει είναι η επέκταση του δανεισμού του για έξι μήνες.

Μέχρι τότε μάλιστα δεσμεύεται με συμβόλαιο στον σύλλογο και ο αδερφός του Ινσούα και σε πρώτη φάση στην Αλδοσίβι επιθυμούν να διατηρήσουν τον Αργεντινό αριστερό μπακ τουλάχιστον ως τον Δεκέμβριο του 2021. Σε αυτό θετικός είναι και ο ίδιος ο Ινσούα, ο οποίος αισθάνεται μια χαρά στην Αργεντινή, παίζοντας στην ίδια ομάδα με τον αδερφό του.

Μένει να φανεί λοιπόν αν μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία για έναν παίκτη, ο οποίος δεν υπολογίζεται στην ΑΕΚ, αλλά έχει επίσης και ένα συμβόλαιο δύο ακόμα χρόνων που αποτελεί «αγκάθι» για τους κιτρινόμαυρους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα