«Προτεραιότητα για την Αλδοσίβι να κρατήσει τον Ινσούα»

«Προτεραιότητα για την Αλδοσίβι να κρατήσει τον Ινσούα»

Gazzetta team
«Προτεραιότητα για την Αλδοσίβι να κρατήσει τον Ινσούα»

bet365

Ο δανεισμός του Εμάνουελ Ινσούα από την ΑΕΚ στην Αλδοσίβι ολοκληρώνεται και η αργεντίνικη ομάδα θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της.

Ο Εμάνουελ Ινσούα δεν υπολογίζεται στην ΑΕΚ, η οποία περίμενε μια απάντηση από την Αλδοσίβι για το αν θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς. Ωστόσο τα ρεπορτάζ από την Αργεντινή τόνιζαν πως ο σύλλογος δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να προχωρήσει σε κανονική απόκτηση του 30χρονου μπακ.

Τελευταία τα δημοσιεύματα στην Αργεντινή ήθελαν την Αλδοσίβι να εξετάζει την πιθανότητα επέκτασης του δανεισμού του Ινσούα, ο οποίος ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουνίου.

Η Αλδοσίβι θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της, μαζί με τον αδερφό του Εμιλιάνιο, και όπως λένε στην Αργεντινή και συγκεκριμένα το δίκτυο TyCSports η διοίκηση του συλλόγου έχει θέσει ως προτεραιότητα την παραμονή του Ινσούα στην ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα