Η Αλδοσίβι μπορεί να προτείνει στην ΑΕΚ νέο δανεισμό του Ινσούα

Η Αλδοσίβι μπορεί να προτείνει στην ΑΕΚ νέο δανεισμό του Ινσούα

Δημήτρης Βέργος
Η Αλδοσίβι μπορεί να προτείνει στην ΑΕΚ νέο δανεισμό του Ινσούα

bet365

Στην Αργεντινή τονίζουν ότι η Αλδοσίβι αν θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Εμάνουελ Ινσούα, τότε μπορεί να το κάνει με μια επέκταση του δανεισμού του από την ΑΕΚ.

Ένας από τους παίκτες που δεν υπολογίζονται ενόψει της νέας σεζόν στην ΑΕΚ είναι και ο Εμάνουελ Ινσούα, ο οποίος στα μέσα της αγωνιστικής χρονιάς είχε παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην Αλδοσίβι. Η Ένωση περιμένει μια απάντηση από την αργεντίνικη ομάδα για το αν θα προχωρούσε σε ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς του.

Στην Αργεντινή από το ρεπορτάζ της Αλδοσίβι προκύπτει ότι ο σύλλογος δύσκολα θα είχε την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσει τον Ινσούα με κανονική μεταγραφή, υποστηρίζοντας ότι θα μπορούσε να επεκτείνει τον δανεισμό του ή να τον υπογράψει ως ελεύθερο. Μια προσπάθεια για ανανέωση του δανεισμού του, τουλάχιστον ως τον Δεκέμβριο, όταν λήγει και το συμβόλαιο του αδερφού του στην ομάδα, θα ήταν μια πιθανή πρόταση της Αλδοσίβι προς την πλευρά της ΑΕΚ, υπογραμμίζει η ιστοσελίδα Alma De Gol.

Σε κάθε περίπτωση ο Ινσούα αποτελεί έναν από τους παίκτες για τους οποίους η ΑΕΚ καλείται να βρει λύση, με τον 30χρονο μπακ να δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια στους κιτρινόμαυρους. Το ίδιο πρέπει να κάνει η Ένωση και με άλλους παίκτες, όπως τον Νασίμ Χνιντ και τον Νταβίντ Σιμάο. Ο πρώτος είχε ψαχτεί μέσω του εκπροσώπου του να βρει πρόταση σε Τουρκία και Μέση Ανατολή χωρίς όμως αποτέλεσμα μέχρι πριν κάποιο διάστημα, ενώ ο δεύτερος για ακόμα ένα καλοκαίρι θα αποτελέσει μεγάλο «αγκάθι» καθώς και το συμβόλαιό του είναι υψηλό και δεν δείχνει διάθεση να κάνει υποχωρήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα