Λούι, ο 2ος του Παναιτωλικού (vid)

Λούι, ο 2ος του Παναιτωλικού (vid)

bet365

Ο Αργεντινός δεξιός μπακ θα επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό των «κυανοκίτρινων» και άμεσα θα ανακοινωθεί.

Ο Διαμαντής Χουχούμης είναι η πρώτη καλοκαιρινή προσθήκη του Παναιτωλικού, που πλέον έφτασε τις 2 μαζί με τον Μπράιν Λούι. Ο γνώριμός μας Αργεντινός δεξιός μπακ που την τριετία 2013-2016 ήταν στον Αστέρα Τρίπολης (84 ματς/1 γκολ) συμφώνησε με τα «καναρίνια» και άμεσα θα έρθει στην Ελλάδα ώστε να ανακοινωθεί.

Μετά τους Αρκάδες ήταν στην Κίλμες, στην Μπόκα Ουνίδος, ενώ πέρσι ήταν στην Πλατένσε όπου και έκανε μία «γεμάτη» σεζόν (24 εμφανίσεις).

Πλέον με την παρουσία και των 2 η ομάδα «έκλεισε» τα ανασταλτικά της άκρα, καθώς στην αριστερή πλευρά θα είναι το δίδυμο των Περέιρα/Χουχούμη και στη δεξιά των Λούι/Μεντίνα, ενώ και ο Ντουάρτε μπορεί να προσφέρει επίσης λύσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα