Τι κερδίζει ο Ατρόμητος από την απόκτηση του Κουλούρη (vid)

Τι κερδίζει ο Ατρόμητος από την απόκτηση του Κουλούρη (vid)

Τι κερδίζει ο Ατρόμητος από την απόκτηση του Κουλούρη (vid)

bet365

Ο 25χρονος φορ έγινε και πάλι κάτοικος Περιστερίου και το gazzetta «εξηγεί» γιατί η κίνηση της ομάδας προβάλει ποδοσφαιρικά άκρως ορθολογική

Ευθύμης Κουλούρης λοιπόν και ο 25χρονος φορ μπήκε ξανά στην ποδοσφαιρική μας πραγματικότητα, καθώς υπέγραψε στον Ατρόμητο. Αυτόματα γύρισε σε γνώριμα λημέρια και ύστερα από μία διετία έγινε εκ νέου κάτοικος Περιστερίου.

Το ποιος είναι γνωστό, αφού έχει καταθέσει τα διπιστευτήριά του. Πρώτος σκόρερ της Super League τη σεζόν 2018/19, ναι μεν πήρε τη φανέλα με το Νο20 (άλλωστε αυτό το νούμερο φορά πάντα), επί της ουσίας θα είναι το κλασικό «9άρι».

Ο διεθνής στράικερ επαναπατρίστηκε στο διαταύτα, με σκοπό να στείλει το «μήνυμα» πως τα περσινά «καψώνια» που του έκαναν στην Τουλούζ, δεν είναι αδόκιμη η φράση ίσως όμως φαντάει light, αποτελούν μόνο μία (πικρή) παρένθεση στην καριέρα του.

Ας δούμε λοιπόν τα τρία, βασικά, στοιχεία που «κερδίζει» ο Ατρόμητος από την προσθήκη του.

1)Το γκολ που τόσο του έλειψε. Την περασμένη σεζόν οι δύο του κλασικοί φορ Μάτιτς, Εντομβόνι, δεν κούνησαν πλεκτό και το «βάρος» στο σκοράρισμα σήκωσε ο Μανούσος που δεν λογίζεται για 100% «φουνταριστός» (8 γκολ), ενώ μία φορά δίχτυα βρήκε ο νεαρός Κωτσόπουλος. Ο Κουλούρης διατηρεί επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, ενώ ας μην ξεχνάμε πως στην κακή σεζόν της Τουλούζ όπου και υποβιβάστηκε από την Ligue 1, πριν δηλαδή από την πλευρά τους αποφασίσουν να τον βάλουν στο «περιθώριο», ξεκίνησε με 5 γκολ σε 9 παιχνίδια. Συνολικά έχει στη μεγάλη κατηγορία 28 γκολ σε 83 εμφανίσεις του, εκ των οποίων όμως οι 51 ήταν ως βασικός (οι 28 στο Περιστέρι). Η προσθήκη του εκμηδενίζει το όποιο ρίσκο.

2) Απέκτησε έναν παίκτη που ξέρει που ήρθε και γιατί. Πρόκειται για μία κίνηση με 0 χρόνο προσαμογής, όχι μόνο επειδή πρόκειται για Ελληνα αλλά και προφανώς επειδή γνωρίζει στο Περιστέρι πρόσωπα και πράγματα. Γεια σας, ήρθα, παίζω. Αυτό είναι το «σκεπτικό».

3) Πήρε έναν ποδοσφαιριστή που έχει το μέγα κίνητρο να επιστρέψει στηνΕθνική. Τη σεζόν 2018/19 που ήταν ξανά στον Ατρόμητο «μονιμοποιήθηκε», εύλογα, στις κλήσεις της καθώς ήταν στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της πρώτης κατηγορίας. Κάτι ανάλογο συνεχίστηκε και στην πρώτη του σεζόν στη Γαλλία, αλλά πέρσι «έχασε» τη θέση του αφού δεν έπαιζε σε συλλογικό επίπεδο. Τι μεγαλύτερο «θέλω» λοιπόν για έναν παίκτη 26 ετών να επιστρέψει στη «γαλανόλευκη», που τόσο αγαπά; Πόσο δε όταν μπορεί και διαθέτει τις δυνατότητες. Σε απλά ελληνικά, έχει να αποδείξει πολλά πράγματα σε αρκετό κόσμο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα