Βόλος: Ανακοίνωσε τον Αμπασκάλ

Βόλος: Ανακοίνωσε τον Αμπασκάλ

Gazzetta team
Βόλος: Ανακοίνωσε τον Αμπασκάλ

bet365

Όπως αναμενόταν, ο Βόλος ανακοίνωσε τον 32χρονο Ισπανό προπονητή Γκιγέρμο Αμπασκάλ, ο οποίος θα παρουσιαστεί την Τρίτη (29/6).

Προπονητής του Βόλου και με τη βούλα είναι πλέον ο Γκιγέρμο Αμπασκάλ. Ο 32χρονος Ισπανός τεχνικός βρισκόταν από την Κυριακή στην Ελλάδα και το απόγευμα της Τρίτης (22/6) ο σύλλογος της Μαγνησίας ανακοίνωσε και τυπικά ότι ο Αμπασκάλ θα αποτελεί τον νέο προπονητή της ομάδας.

Η παρουσίαση του Αμπασκάλ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (29/6) στις 12:00 στο ξενοδοχείο «Ξενία», μία ημέρα πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος:

Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 32χρονο Ισπανό τεχνικό Γκιγιέρμο Αμπασκάλ.

Ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τις ακαδημίες της Σεβίλλης, ενώ ως πρώτος προπονητής εργάστηκε πρώτη φορά το 2017 και σε ηλικία 28 ετών στην Κιάσο της Ελβετίας, και ένα χρόνο αργότερα στη Λουγκάνο.

Το καλοκαίρι του 2019 ανέλαβε την under-19 της Άσκολι, ενώ στη διάρκεια της χρονιάς κάθισε στον πάγκο της ανδρικής ομάδας.

Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει στην οικογένεια της τον Γκιγιέρμο Αμπασκάλ και του εύχεται κάθε επιτυχία.

Η επίσημη παρουσίαση του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 29 Ιουνίου στις 12.00 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Ξενία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα