ΟΦΗ: Ο Γιάννου ειδοποιήθηκε να βρει ομάδα

ΟΦΗ: Ο Γιάννου ειδοποιήθηκε να βρει ομάδα

ΟΦΗ: Ο Γιάννου ειδοποιήθηκε να βρει ομάδα

bet365

Ο 31 ετών επιθετικός, Απόστολος Γιάννου, δεν υπολογίζεται στον ΟΦΗ και ειδοποιήθηκε να βρει ομάδα ένα χρόνο πριν από τη λήξη του συμβολαίου του.

Τον Σεπτέμβριο του 2020 ο ΟΦΗ απέκτησε από την ΑΕΚ Λάρνακας τον Απόστολο Γιάννου, ο οποίος ένα χρόνο πριν από τη λήξη του συμβολαίου του ειδοποιήθηκε να βρει ομάδα. Ο 31 ετών στράικερ, διεθνής με την εθνική Αυστραλίας, δεν υπολογίζεται για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 15 συμμετοχές με τον ΟΦΗ σε πρωτάθλημα και κύπελλο, δίχως να σκοράρει, σε 564 λεπτά συμμετοχής. Ο ΟΦΗ ως γνωστόν είναι σε αναζήτηση επιθετικού, ενώ στο ρόστερ ήδη υπάρχει και ο Λουκ Καστάνιος.

Στο παρελθόν ο Γιάννου έχει αγωνιστεί σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Καβάλα, ΠΑΟΚ, Πλατανιά, Πανιώνιο, Αστέρα, Γκουανγκζού RF και ΑΕΚ Λάρνακας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα