Ο Κουντέ αλλάζει το κέντρο του Ολυμπιακού

Ο Κουντέ αλλάζει το κέντρο του Ολυμπιακού

Δημήτρης Τομαράς
Ο Κουντέ αλλάζει το κέντρο του Ολυμπιακού

bet365

Η απόκτηση του Πιέρ Κουντέ προσθέτει μία ακόμα λύση στον άξονα του Ολυμπιακού, ωστόσο θα υπάρξουν και άλλες αλλαγές.

Ο 25χρονος Καμερουνέζος ως γνωστόν θα κλείσει με τριετές συμβόλαιο στον Ολυμπιακό και απολαβές στις 800.000 ευρώ τον χρόνο. Η έλευση του Κουντέ δίνει μία ακόμα λύση στον Μαρτίνς δίπλα σε Εμβιλά και Μπουχαλάκη.

Τώρα από εκεί και πέρα όλες οι πληροφορίες και οι εκτιμήσεις συνεχίζουν να συγκλίνουν στο ότι ο Καμαρά θα πουληθεί (στη Νάπολι, τη Μίλαν ή άλλον ενδιαφερόμενο σύλλογο). Από τις άλλες επιλογές στο ρόστερ υπάρχουν ο Πέπε και ο Τιάγκο Σίλβα.

Στην παρούσα φάση προτεραιότητα των Πειραιωτών είναι να πουληθεί ο Πέπε ή έστω να δοθεί δανεικός. Ο Τιάγκο Σίλβα μπορεί εν τέλει να μείνει στους πρωταθλητές Ελλάδας. Έστω όμως και ένας εκ των δύο να φύγει θα αποκτηθεί και άλλος χαφ.

Με άλλα λόγια το κέντρο του Ολυμπιακού για τη νέα χρονιά με δεδομένο ότι προβλέπεται πώληση Καμαρά μπορεί να είναι ως εξής: Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κουντέ, ίσως Τιάγκο Σίλβα και η νέα προσθήκη. Επειδή βέβαια αναφερόμαστε σε παίκτες του άξονα εδώ θα έχει και τη σημασία του τι θα γίνει και με τον Φορτούνη.

Εάν η επιμονή των Τούρκων συνεχιστεί και δοθεί το ποσό που θα ήθελε ο Ολυμπιακός τότε τα πράγματα αλλάζουν. Και τότε μπορεί να χρειαστεί και ένας ακόμα παίκτης για τον Ολυμπιακό.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED