Οι Πέπε και Τιάγκο Σίλβα καθορίζουν μία ακόμα μεταγραφή χαφ

Οι Πέπε και Τιάγκο Σίλβα καθορίζουν μία ακόμα μεταγραφή χαφ

Οι Πέπε και Τιάγκο Σίλβα καθορίζουν μία ακόμα μεταγραφή χαφ

bet365

Οι δύο Πορτογάλοι μέσοι θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για το εάν θα γίνει μία ακόμα προσθήκη στον άξονα του Ολυμπιακού ή όχι.

Το κέντρο του Ολυμπιακού ενισχύεται ήδη με τον Καμερουνέζο Πιέρ Κουντέ.

Μπορεί όμως αυτή να μην είναι η μοναδική προσθήκη για τα χαφ των Πειραιωτών. Και αυτό διότι δεν είναι μόνο ο Μαντί Καμαρά που βρίσκεται σε ένα καθεστώς παραχώρησης / πώλησης.

Πέραν του μέσου από τη Γουϊνέα υπάρχουν και οι Πέπε και Τιάγκο Σίλβα. Ο Πέπε που είναι ένα εξαρο-οκτάρι αλλά με βάση όσα είδαμε στο γήπεδο είναι περισσότερο ένα ντελικάτο δεκάρι και ο Σίλβα που είναι ένα οκταρο-δεκάρι.

Και δύο είναι μετέωροι σε αυτή τη φάση. Και ο Πέπε και ο Τιάγκο Σίλβα. Και οι δύο δεν ικανοποίησαν στο διάστημα που έπαιξαν πέρυσι στον Ολυμπιακό. Για τον Πέπε μάλιστα η πρόθεση ήταν ή να δοθεί ξανά δανεικός ή να πουληθεί.

Ωστόσο θα κριθούν στην προετοιμασία. Τόσο ο Πέπε Ροντρίγκες - που δόθηκε δανεικός στη Φαμαλικάο για ένα εξάμηνο - όσο και ο Τιάγκο Σίλβα. Εάν δεν ικανοποιήσουν τότε θα φύγουν και οι δύο και θα έρθει τουλάχιστον ένας χαφ. Ο 28χρονος Σίλβα έχει 21 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού με 2 ασίστ. Ο 24χρονος Πέπε στον Ολυμπιακό είχε 13 αγώνες με 1 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα