Πιθανότητα ανατροπής και παραμονής για Χολέμπας

Πιθανότητα ανατροπής και παραμονής για Χολέμπας

Δημήτρης Τομαράς
Πιθανότητα ανατροπής και παραμονής για Χολέμπας

bet365

Θετικές ενδείξεις διαφαίνονται για τον Χοσέ Χολέμπας και ότι ο έμπειρος μπακ θα πει εν τέλει το «ναι».

Ο Χοσέ Χολέμπας είχε τεθεί εκτός των πλάνων στο ξεκίνημα της προετοιμασίας του Ολυμπιακού διότι δεν είχε δώσει απάντηση στο νέο συμβόλαιο που του προτάθηκε. Ωστόσο την τελευταία ώρα προκύπτει πως ο γεννηθείς το 1984 Ελληνογερμανός μπακ θα δώσει θετική απάντηση στην προσφορά των Πειραιωτών. Ότι τελικώς θα κλείσει με νέο ετήσιο συμβόλαιο.

Κάτι οριστικό δεν υφίσταται όμως οι ενδείξεις είναι θετικές. Εφόσον επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο ο Ολυμπιακός θα έχει μία έξτρα λύση για αριστερό μπακ και στόπερ. Ένας Χολέμπας που στον Ολυμπιακό έχει 173 αγώνες με 10 γκολ και 26 ασίστ.

Αυτή τη στιγμή από τους παίκτες που υπολογίζονται στο έμψυχο δυναμικό στόπερ είναι οι Παπέ Σισέ, Μάρκοβιτς, Σεμέδο, Μπα, Σωκράτης και Αβραάμ. Σε αυτούς θα προστεθεί και ο Χολέμπας εφόσον μείνει οριστικά.

Ξέχωρα από αυτό όμως από τους προαναφερθέντες στόπερ κρίνεται ο Μάρκοβιτς (αξιολογείται στην προετοιμασία δηλαδή ο Σέρβος) ενώ οι Σισέ και Σεμέδο μπορεί να πουληθούν. Στο ρόστερ ανήκει και ο Μεριά που δεν υπολογίζεται. Από τους ακραίους μπακ αριστερά είναι ο Ρέαμπτσιουκ και δεξιά είναι οι Λαλά, Ανδρούτσος και Ντρέγκερ.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED